Result - GA "Breast Milk - The choice for a new Generation"

Aku join giveaway ni semalam. On the last date before closing date :)

Dan pemenang dah pon diumumkan..boleh refer entry announcement pemenang kt sini - Result GA "Breastmilk - The choice for a new Generation.

DRUMROLLS!!!!!!
Dan pemenangnya adalah : SEMUA PESERTA!!! 
clap clap clap!! TAHNIAH pada semua peserta..

Sebab semua cetusan idea dan perasaan dari BF mommas adalah sangat bernas. 
Dan hadiahnya adalah Dolly Breastfeeding yg ditempah khas oleh Momma mia :


CUTE kan? :)

Selit sikit..ni kira hadiah jugak lah kot walaupon bukan hadiah GA.


Macam biasa, Abg la si tukang bawak balik. Dapat dari vendor dia. Rasanya kek lapis yg lebih kurang mcm ni jugak yg dah Elis dan Niza Si KancilBiru tayang aritu dalam blog dorang. 

Hahaha! Tak sangka, merasa gak aku kek BESAR GILA yg aku tak tau baper ukuran inci dia nih..Pastu casing dia plak kan main cantik lagi. Boleh aku letak khazanah-khazanah dari Malaya aku nnt.

I LOVE kek lapis very much..!


12 words from u:

Atia Adina said...

heheheh...ibu saya pun dapat kek sebijik cam auntie tu

kemma said...

sedap tu..td ingatkn frame gambar..hehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

kek lapis masam manis tu ye..sedap nih..mahal kalau beli pun..yummy la.. :) terliur lin! hehehe

Kancilbiru said...

wahaahh merasa gak mak menandung ni...ekekeke

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku punya prune..dah tinggal separuh daa :p

Iela Fazielah said...

tahniah... sedapnyr dpt mkn kek lapis.. akak suka jenis cheese...

lydzar said...

@Atia Adina best kan atia..dpt kek besar yg free!

lydzar said...

@kemma maveles nomnomnom..ouh mungkin frame gambar yg boleh dimakan la tu

lydzar said...

@.::NiK's WiFeY n MoMmY::.haah lin..yg ada benda yg masam2 bentuk duit sekupang tu.manis sekali telan nk lagi

lydzar said...

@Kancilbiru hehehe..at last merasa kan. tak la terliur sorang2 tgk kt blog korang aritu

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.eyg dalam peti ais tu pon bakal menjadi separuh lalu licin gak tu..i like!

lydzar said...

@Iela Fazielahhaah kak..yg jenis cheese tu mmg sedap. tp yg ni orang bagi kan, kecik tapak tangan padang bola kutadahkan..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®