Hot Preggie Momma - Bunga Cinta Lestari

Tengok pic Bunga Cinta Lestari ni..wah wah waaaaa..sesungguhnya pregnancy telah mengubah rupa bentuk muka bumi dia dengan drastik sekali.

Pic credit to : BeautifulNara dan Kapanlagi



Tapi tetap menten vogue!! 
Nak tengok lagi gambar BCL, pi tengok kt blog BeautifulNara yer..

Tak lama lagi turn aku pulak membesar dengan jayanya. Ni pon dh terasa pembesaran perut aku. Baru 3 bulan plus..perut dah nmpk..Mayb sebab mmg perut dah mengembang mengandungi 2 anak sebelum ni kot. So yg ketiga ni, pengembangan lebih cepat...
Nak kena carik balik dimanakah adanya baju-baju maternity yg lepas..kalau dapat beli baru pon best kot! 

Uwaaaa..I am going to be a FAT woman!

14 words from u:

amirah said...

ala..takdela..sume org preggie cantik tau..

eMMe said...

nyaris tak kenal, tu BCL ke? dulu keding je....skrg nih...lain sungguh, perubahan selepas pregnant kan...

Iela Fazielah said...

alahai... pada akak... lg byk kali peggie.. lg kembang badan ni.. lebih2 lg tang punggung ni... tp mcm lydzar sib baik bdn mantai slim.. cuma muka je nampak berisi....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ala..takpe..berisi sbb mmg dah ade isi
cam sy ni..berisi tapi tak pegnent pong..wakakka

weh, giler ar..cam tak kenal je BCL tu ek..dah cm org lain..ehhe

teringat masa pegnent, kawn lama tak kenal sy sbb gemok n itam n upe jd lain..sedih beb!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy rasa ni ni pegnent anak lelaki ni..ecececeh..membuat ramalan lak dah ahhaha

lydzar said...

@amirahhehe..nk pegang la ur word..mmg mcm tetiba down bila terasa perut ni besar..ntahpape! padahal tau tgh peknen :P

lydzar said...

@eMMe tu la kan, lain sungguh rupanya..tp takpa, artis ni kembang cepat je kuncup nya..london weight management kan ada :)

lydzar said...

@Iela Fazielahharap2 lepas deliver baby kang, boleh la slim down semula..pray pray

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}--mcm tu sekali ke? tp sy pon alami pigmentation gak dulu esp kt hidung..buruk sgt rasanya diri ini

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}--ahahahah..lelaki ke? sy hope fomfuan :)

Atia Adina said...

ish...tembamnya dia...pkai lak baju cam tu....kembang nampak

kemma said...

tgezut tgk BCL kembang camtu sbb dia kan jenis kecik molek je..tp xpela..bertuah jd org ppuan ni leh rse mengembang menguncup...ade gak yg x kuncup2 ..hehe..mcm org yg komen ni..:)

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

tadi pagi dengar berita, die dah selamat melahirkan..xingat pagi tadi or semalam..baby boy!
tapi mmg sekali pandang tak kenal la itu adalah bunga cinta lestari! lain benar!

ayu said...

perghhhh...BCL ke tu..lain benor rupanya..hehe....pd pendapat ayu la kan, masa pregnant anak 1 ayu mmg agak besar juga..cecah la juga sampai 62kg..huhu....& jenuh gak nak turun balik...ambil masa selama 1 thn juga laa..mujur la anak ke2 ni, tak de la makan byk sgt + penat layan kerenah anak sulung..so, berat sampai 56kg je... la ni, alhamdulillah, dah kembali berat asal ----> 46kg..yezzaaaa....tip yg lain, bf baby laa..^_^

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®