Kad raya dari kami


Salam Selasa Kawan-kawan!

Siap dh kad raya dari amatur. Jadi lah :)

So dijemput kawan-kawan amek la kad raya ni tepek kt blog korang yer..Nanti aku pon nk tepek kad-kad raya yg kawan-kawan dah bagi.

Kami sekeluarga dengan tulus ikhlas mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maafkan salah silap terlanjur kata sepanjang perkenalan secara realiti ataupun maya kita selama ni.

Harap dimaafi. Begitu juga, aku dah memaafkan sesiapa yg ada terbuat salah pada aku. Takdek sapa sangat pon kot..hehe. Kita kan kawan :)

Jemput lah datang beraya kt rumah sambil kita mengeratkan silaturrahim. Tapi kalau nk datang, kena call dulu sbb kami ni pon kaki berjalan je kejenya. Hihi!

p/s : Biru ni tema tahun lepas. Tahun ni tema merah makngah :)

p/s: Buat sesiapa yg dah mulakan perjalanan balik kampung hari ni, drive safely ye. Aku raya rumah mertua dulu. Raya ketiga baru balik nk peluk cium tangan mak abah aku :(


12 words from u:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

takpe..janji nnti akan jumpa mok sendiri jugok..eheheh

"Lydzar, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, SEKIRANYA SEPANJANG KENAL DLM ALAM MAYA NI TERSALAH BAHASA N TERSALAH KATA..AMPUN MAAF DIPINTA.."

eMMe said...

Salam Lebaran Maaf Zahir Batin dari eMMe, Lydzar, kite tak buat lagi kad raya utk tempek kat blog la....InsyaAllah, harus buat juga nnt...semoga bergembira di Hari Raya!

Iela Fazielah said...

selamat hari raya lydzar.... maaf zahir dan batin.. insyaallah.. xde aral melintang nnt akak dtg jalan2 ye... meh dtg rmh akak jugak ye..

Zaidah said...

terima kasih yer.....zai ambik tau...

maslinamansor said...

Selamat Hari Raya Lydzar... semoga selamat berhari Raya di Rumah mertua... :)

echa said...

tq lydzar.....dah ambik pun kad raya tu....kesempatan ini nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Lydzar sekeluarga.Mohon ampun maaf sepanjang kita kenal di sini....hati2 memandu :)

Atia Adina said...

selamat hari raya & maaf zahir batin auntie...jemput beraya umah saya

Syima ~Mama Kyra~ said...

salam aidilfitri to liza, maaf zahir batin ...TQ for ecard raya..sila ambil kad raya dr kami :)

ayu said...

selamat hari raya lydzar sekeluarga...cantiknya warna biru semua kan...thn ni mesti lagi meriah kan...merah lg...ayu tak buat pun e-card thn ni sbb tak banyak gambar kami ber4 yg sopan2 (hehe) @ yg cun la senang nak kira..lgpun, raya thn lps still lg ber3 (time tu tgh pregnant 9 bln)

kemma said...

slmat hari raya aidilfitri lydzar..smoga raya tahun ni lebig bermakna dari yg sebelom2nya..

Momma Mia said...

salam ziarah.
selamat hari raya maaf zahir batin dr kami sekeluarga.

lydzar said...

TQ kawan2 semua..salam lebaran aidilfitri.

harap maaf kan juga salah silap saya sepanjang kita kenal ok

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®