Follower > 100 dah

Toche toche korang seramai 100 orang tu sbb sudi follow blog aku ni. Actually 100 je, sebab aku pon ada follow blog aku ni jugak. Muwahahahahah!

So 101 - 1 = 100

Aku nk bagi penghargaan berbentuk material dan ongkos, mcm nk kena bagi kt semua je. Sebab aku hargai semua follower ku itu. Tak mampu la pulak. Lagipon aku belum ada pendapatan dari Nuffnang lagi. Nak cash out pon tak mampu lagi.

Pendapatan bulanan aku, biasala lepas tolak itu ini bayar segala mcm mak nenek hutang, sila tunggu gaji bulan depan pulak utk berjingga ramba. Itu pon kalau ada belen lah. Bila la gaji nak naik jadi 8K nih!!!

So here is a note for U ALL my dear Followers





12 words from u:

amirah said...

thank you..happy blogging..!!

Zaidah said...

insya Allah klu ade rezeki baby dapatlah gaji 8k...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..dah ramai follower.happy blogging :)

Iela Fazielah said...

wah.. tahniah...ramai dah tu follower..

maslinamansor said...

tq...!!!!

Afra Yuri said...

woho! keep it up sis! :)

echa said...

wahhhhhh!!!!!!!!! tahniah yer...dapat ini pun dah cukup.selamat berblogging

kemma said...

congrats..ramainye folower..:))

eMMe said...

lydzar..okey la tu...ramai minat blog lydzar...teruskan berblog...laf yew...

eMMe said...

me akan sentiasa menjadi komentator setia blog anda Lydzar...

mamiraysha said...

Wah ramai tu.. tahniah! teruskan usaha untuk tambah lebih banyak lagi! :-)

EiJa ZaQuaN said...

tahniah..me la yg ke 101 tu..hik3..

happy blogging.. :))

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®