Punca trafik tinggi minggu lepas

Memang tak salah jangkaan aku hari tu, memang betul pon entry pasal wedding mereka ni - Perkahwinan Mereka Yang Kaya Raya - Nur Nadia SM Nasimudin telah kasik UP kan trafik ke blog Mommalydzar ni. 

Then petang Jumaat lepas aku post entry pasal video perkahwinan dia yg ala-ala fairy tale pulak, bertambah-tambah la rekod blog ni. Utk hari Jumaat tu UV adalah  1611, dan total visitor pada minggu lepas adalah 4014.


Trafik mmg tinggi, tp pendapatan daripada akaun Nuffnang aku, langsung tak meningkat. 1 sen pon tak!
Yang aku perasan, dh almost 3 weeks angka RM XX.XX tu kekal statik, beku dan keras disitu. Kenapa ek?
Jauh lagi angka tu utk capai target aku boleh cash out :(

Maybe lepas dh surut demam wedding fairy tale ni, UV aku bakal kembali back to normal aje lah.


3 words from u:

Kancilbiru said...

wow...takpa duit tak naik, tp dah belajar teknik SEO secara tak langsung...hihihi

Zaidah said...

sabar yer .....tak kan lari gunung dikejar..cuma kena bersabar...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

owh..patut laa termasuk jugak kat dalam belog aku hitsnya..hiks

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®