Koleksi Kad Raya 2010 dari Bloggers

Nak gantung kad raya kt dinding mcm tak boleh sebab cuma dapat 1 je tahun ni :) TQ Elis!

So kita gantung ecard raya je lah from Bloggers sekalian. Budaya baru kan.

Memang kad raya konvensional tu dh kurang mendapat sambutan. Orang prefer wish thru SMS, Facebook dan utk para blogger, masing-masing create kad raya sendiri. Sesapa yang kurang arif pasal edit gambar bagai ni, byk je option dari para ecard designer mcm yg MyKhalish buat tu. RM10 jer..murah ape :)

Jom tampal kt raya kt blog!!

Daripada Aida

Daripada Kak Ila

Daripada Eliss

Daripada Syima
TQ friends!


psssttt : ni entry aku karang sebelum raya, tp lupa nk publish..
psssttt : aku dh masuk kerja arini!!

3 words from u:

Kancilbiru said...

sekarang ni zaman e-card dah...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun dah kerja hari ni..sama2..aku dpt 2 ajer kad raya bukan e tahun ni :)

Iela Fazielah said...

wah lydzar... lamanyer cuti... aritu akak siap gi ikea lg jln2 kat damansara tgk opis kamu...
xsabar tunggu n3 lydzar citer kisah raya

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®