Selamat Menghadapi UPSR

Hari ni bermula exam UPSR.

Lalu kt tepi sekolah rendah Subang Bestari tadi, sekolah nampak lengang je. Jadi kebiasaan sekarang, kalau ada exam pelajar2 yg bukan pelajar tahun exam akan diberi cuti. Sebab tu la lengang kot. Time aku dulu takdek lagi cuti mcm tu.

Aku nmpk juga deretan kereta-kereta parking kt luar kawasan sekolah. Yang tu pulak kereta parents para pelajar yg turut sama-sama neves nak exam. Tunggu anak-anak masuk dewan la agaknya.

GOOD LUCK yer adik-adik Tahun 6 2010. Mulakan dengan bacaan Bismillah, berusaha jawab semua soalan dengan baik dan selebihnya berdoa dan bertawakal ok..
hehe agak2 ada ke budak darjah 6 baca aku punya pesanan dan nasihat nih :P



p/s : teringat masa aku punya exam UPSR tahun 1994 dulu, paper English, aku confuse sangat dgn satu word ni ---> EVERYONE. Boleh pulak aku baca every word EVERYONE kt dalam artikel tu sebagai EVERI_YON..bukan EVERI_WAN. Sampai kt rumah pon dok terpikir-pikir lagi, apelah maksud EVERY_YON tu..har har har..

3 words from u:

maslinamansor said...

anak buah mas ada ambil UPSR hari nie. Semoga dapat menjawab exam dengan jayanya...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

upsr aku dulu dpt 4A..muahaha.. upsr jerlah straight A's :p

Lizzie Yasmin said...

yelah tiba - tiba pun teringat waktu UPSR dlu... tp dah lupa psl soklan dia, yang tahu.. habis awl giler waktu paper mate.. siap leh wat taik mata dlm dewan...tiba2 rasa meja kne gegar.. hahahah...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®