Perkahwinan Mereka yg KAYA RAYA - Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah


Dapat email gambar-gambar ni tadi..huhu meriahnya wedding..

Wedding of Nur Nadiah SM Nasimuddin & Hamzah Alang Azman Shah.

Nadia – anak arwah Nasimuddin NAZA
Hamzah – Anak Azman Shah, owner of Holiday Villa Hotel chains.. 

 *sweet couple*

*nampak gah jer pelamin dorang*

*meja pengantin*

*kek*

*orkestra*

*siap ada video guest lagi*


pssttt : syok kan jadi anak orang kaya..boleh dapat wedding dream come true mcm ni..huhu


17 words from u:

Sumijelly said...

untungkan jadi anak org kaya..sumer best..huhu...
harap2 kebahagaian kekal hingga akhir hayat... amin....

Sumijelly.com

Mykhalish said...

hehehe... dulu ms muda remaja adala verangaannn kawin grandisss camni. hahahaha... tp biarla tggl angan2. mampu kawin dgn cr sederhana pun dah syukur.. hehehehe....

lydzar said...

@Sumijelly semoga kita boleh kawenkan anak2 kita nnt mcm dalam mimpi dorang..tp jgn berlebihan dah la

lydzar said...

@Mykhalish kita serupa..kita serupa..takper la..yg penting dh kawen :)

Sharinginfoz said...

memang cantik gak pemandangan

akuzle said...

lydzar....huhuhuhuhhu ajerlaa kiter...

lydzar said...

@Sharinginfoz pemandangan dlm dewan ni ke? itu la bestnya bila ada duit segunung..boleh buat mcm2

lydzar said...

@akuzlekak ayu..nk ajar apekah ini hihihhi

maslinamansor said...

pasang angan2 untuk anak sendiri... hehehe

Kancilbiru said...

makk aii dia punya pelamin macam ala2 istana dah..huhuhu

lydzar said...

@maslinamansor betul mas. kita cuba berangan nk kawenkan anak kita plak yer..zaman mak dia dh abes. tak boleh ulang dah

lydzar said...

@Kancilbiru tengok pelamin mcm istana..cuba tgk meja penganten, mcm hutan..upsss! hahahha!

chilun @ cik pau @ bibimie said...

salam singgah
berapa juta agaknya photographer dapat upah? dapat tag along utk wedding orang kaya2 pun bagus juga yer... huhuhu...

lydzar said...

@chilun @ cik pau @ bibimie jemput masuk bibimie :)

tu lah, kalau dpt peluang masuk wedding org kaya2 ni, mesti jd one of best experience kan..

ManToya said...

nasihat saya, jgn la impikan seme ni, ni seme duniawi jek.

harta tu nanti mati x bawak, cukup la bersederhana dan gunakan kejalan Allah.

Perkahwinan diaorg ni mmg kontroversi, tepuk tgn pas akad nikah, orkestra, pakaian cara greek, pengantin x tutup aurat, baling bunga, manakah unsur Islam lagi utk akad nikah org Islam dalam perkahwinan ni? Xde..igt, niat x menghalalkan cara.

Semoga Allah selamatkan kita semua dari dakyah org2 sesat ni.

sisieonswitch said...

great weeding with perfect couple :))

sisieonswitch said...

pls add me uop on facebook sisieonswitch@yahoo.com

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®