Balik kampung

Trio HM dah berada di kampung mama..kt Felda Chini :)

Kami gerak balik semalam. Lucky nenek ada bersama waktu travelling, kalau tak haru jugak kot. Cik Abe Hadif mula bosan half way. Merengek nk duduk dengan mama. Padahal mama tengah pangku Si Manis Hilda. So terpaksa la hand over Hilda pada nenek, dan Hadif dibenarkan ke depan utk duduk dengan mama. Dapat je peluk mama, terus dia buat-buat dan akhirnya tertidur. Punya la takmo disuruh kebelakang semula.

So Insya Allah, lepas ni update tentang aktiviti harian HM dikampung. Ligat Hannah and Hadif berlari sana sini kt rumah nenek yg luas nih. Nak tengok ayam lah, nak tengok kucing lah..Adeh!

5 words from u:

pizet said...

selamat berpantang dengan jayanya...best la budak2 bila blk kg...kalau syauqi x layan mak dia dah

ieda said...

budak2 dik .. kalau balik kg memang lah syok nak2 kalau kat kg ada ayam itik .. yg mereka jarang nampak bila di bandar ..

selamat berpantang dik :)

Atia Adina said...

sama lah hadif ngan atia ni....manja lagi ngan ibunya...kalo boleh biar layan dia jer....

amirah said...

camne la perasaan kalau ada ramai2 si comel camni..nervous pulak rasanya..hua hua hua

EiJa ZaQuaN said...

Hadif jeles ngan baby hilda ye?
slmt berpantang di kg..:)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®