HM Jr meet HM Sr

After months of waiting dan berdepan dgn soalan "Bila baby mama nak keluar ni..lambatnya" by Hannah, at last tiba masanya bawak Baby HM balik rumah.

Hannah ikut papa and nenek ke hospital masa nak bawak kami balik. Seriously dia nampak sangat happy bila nampak mama disorong dalam wheelchair ke lobi hospital sambil memangku seorang baby.

Dah bertambah adik saya :)

Hari pertama Baby HM balik rumah..

my lovely HMs

Dik Da..Dik Da..
Alhamdulillah, so far HM Sr menerima baik kedatangan Hilda. Hari-hari mesti nak cium tinggalkan air liur kt pipi Hilda. Belum ada adegan jeles-menjeles daripada Hadif yg tetiba bertukar pangkat jadi Abang. Hadif masih mengiktiraf dirinya adalah adik, dan masih menafikan dirinya adalah Abang.  Hehe..mama pon selalu je tersasul panggil dia Adik. Susah betul nk tukar rasanya buat masa ni..Panggil Hadif adik, panggil Hilda pon adik jugak :P

Hilda Marissa @5 days old


4 words from u:

zara zaman said...

haah susahkan nak tukar...saya pon sama..last2 panggil anak no.1 along,no.2 adik dan no.3 plak bibie...

ayu said...

so sweet la 3 adik beradik ni... bestnya dapat baby baru kan..^_^

amirah said...

bestnya dah ada 3.jeles sgt niiii..

Kancilbiru said...

alolo....comel betul gambar last tu..senyum dia...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®