Cheechah, Kota Damansara

Utk tatapan mereka yg dah mula rasa lapar...Aku la tuh!! Hehe..

Semenjak dua menjak Kafe Santai dh tutup, susah jugak kami nk carik tempat makan. Satu option lain yg walking distance dari opisku ini - Cheechah 

Jarang sangat singgah ke sini. Kt sini, menu agak mahal ~ada ke kedai yg tak mahal kt Dataran Sunway ni~ ,  tp dimaafkan sebab masakan dia boleh diterima tekak dan sedap.

Lunch hari tu pegi berdua dgn Kak Liza jer. Yang lain-lain semua ada urusan sendiri dan ada yg takmo makan..

Layan je la gambar..

Lunch Set - Nasi dan Asam Pedas Ikan Tenggiri + Teh Ais - RM9.90
Menu Kak Liza : Strawberry Smoothies - RM7.70


14 words from u:

Kancilbiru said...

ish ish..makanan lagi? harini ramai betoi dok tayang makanan...huhuhu...

tapi nampak sedap dan melaparkan..:P

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nyam nyammm nampak sedapppp

eMMe said...

tak penah pi area sana la...mesti byk kedai makan best2 kan lydzar....

Hanis Azla said...

klu harga mahal sikit dan rasanya puas hati mmg kita tak kisahkan.. tp ada juga yg harga bukan main tapi rasa stkt biasa2 aje.. itu yg rasa mcm x blh terima kan..

makdara TERdiva said...

tengok makanan ni terus nak pi cari makanan..

huwaaaaa! lapo

zara zaman said...

waaaaaaaaaa.... sedapnya... teliuq nooo... terasa nak mkn tomyam lunch kang...

Iela Fazielah said...

uhu.. takut tgk harga dia... akak rela mkn nasi lemak bungkus tiap2 hari..huhu

amirah said...

piau betui nmpk asam pedas dia tu..hehe

lydzar said...

@Kancilbiru hehe bila dh tadek idea nk update blog, marilah kita ramai2 tepek gambar makanan..
actually asam pedas dia tak berapa nk menjadi sgt. tp presentation menarik, kan :D

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- mmg nampak sedap, tp rasa dia sekadar OK saja.. :D
jadilah.. yg penting kenyang..

lydzar said...

@eMMe kt dataran sunway ni, mmg ada byk gak la kedai makan yg nampak best. tp sy pon tak abes jelajah semua. tak sempat

lydzar said...

@Hanis Azla betul kak. kalau mahal dan sedap, mmg berbaloi. tp kalau mahal tp hampes, rasa nk mengamuk je..

lydzar said...

@makdara TERdiva carik sampai dapat tau!

Kazaztan Team said...

amboii mak buyung nie.. makan..makan.. makan... aje...ish..ish..ish..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®