Dialog Kakak Hannah

Malam tadi, sedang mama tukarkan diaper Hilda, datangla si kakak dan abang nk join sekaki..

Hannah : Mama, baby berak ke?
Mama : Haah..mama nk tukar la ni

Hannah : Kenapa baby berak tak warna putih?
Mama : (Gelak) Manalah ada orang berak warna putih sayang oi!!
Hannah : (muka tak puas hati mama gelakkan dia) Yeeeeee!! Baby kan minum susu mama kan..Susu mama warna putih kan???? Dia berak mesti la putih kan!!!

OOO dia assume apa yg masuk ikut mulut and keluar ikut bontot tu sama kaler la kot tu..Haha!!


11 words from u:

eMMe said...

hahahaha...Hannah...Hannah...so sweet~

amirah said...

laa...tkleh imejin kalau tgh mkn nasik ujan panas yg kaler2 tu, tetiba hannah tnya camni...hihihi..sweetla kak long ni

Iela Fazielah said...

kelakar la hannah ni...

makdara TERdiva said...

sob..sob..

MDT baru tau lyza dah bersalin..
mcm bizi bebenau..congrats dear :D

wahida said...

lawak la Hannah ni...tapi itu menunjukkan dia sgt bijak....

EiJa ZaQuaN said...

hahaha..lawak la hannah ni..
sbb tu org kata bdk2 ni jujur..
dia ckp berdasarkan pemerhatian dia..

eT said...

hehe..sekurang2nya kite tahu dia berfikir...
budak2 mmg telus dan tulus kan...chumel jek.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wekekek teringat anak buah sy
mcm2 dia tanye msa rafiq lahir tempoh hari..dia cakap nape anak mak su mule2 kuar putih..pastu itam..uwaaaaaaaa apo nak jawab
rafiq tu masa dalam pantang dia jd itam..then putih balik..cam mikel jeksen..ehehe

Atia Adina said...

hahahah....hannah dah start dah berimaginasi macam dhiya....hehehehe...lawak ar

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kak hanah..memang orang besr kalu bagi jawapan suka tipu..kak hanah nak pakcik belanja kfc tak?

adianiez AIDA said...

hi hi lawak betul !

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®