HM's Playtime!

Sementara tunggu Papa solat Maghrib..

Lokasi : Level 2, Ikano Power Centre
Jam : 7.50 malam

Mula-mula naik kereta berbayar rm1 utk 3minit nih.




Tak puas hati dorang sbb sekejap sgt kereta dah berenti.

Hannah ternampak sekumpulan haiwan kt sebelah sana. Terus dia berlari ajak adik dia tengok. Paham-paham aje la apa yg dia nak tu. Mama pon tanya, berapa bayaran nk naik haiwan nih.
RM5 untuk 10minit. Mama tanya, mana yg boleh naik 2 orang, cik kak tu pon tunjuk la haiwan yg ini.

Enjoy the ride!

cik kak tengah on kan haiwan pilihan Hannah. Sekali tak boleh daaaa

Mama cadangkan Hannah naik harimau belang ni. Dia angguk aje

Adik peluk kuat-kuat!!

Straight face je. Takdek expression excited langsung budak berdua ni

Corner sane corner sini

Vrroooomm vroomm ke aummmm aummm bunyinya??

OK turn adik pulak bawak haiwan nih

Dia tak pandai sgt lagi handle laa
Tempoh tamat..Hannah belum mau pulang lagi la mama..Dia ajak masuk dalam rumah princess pulak. Snap snap snap lagi..


Jom la masuk mama!

Princess castle

Mama, takdek princess pun dalam ni.

 
Ini lah dia princess itu..Princess Hannah Marissa

Adik tak berminat dgn rumah princess, dia dok tengok je mainan pusing-pusing ni..tp tak dapat main..sedih sedih..
Dan last sekali, dipaksa juga oleh mama utk balik. Mama dah penat.. Lain kali kita datang lagi o.

9 words from u:

Iela Fazielah said...

shok layan kerenah diaorg kan...:D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rafiq skang dah pandai ngamuk taknak turun kete remote camtu tau

if benti dia tolak2 ngan punggong dia kasi gerak kte tu
dah kete tak gerak dia suruh lak ibu dia tolak.."meh..meh..meh.." aahahha lawak

bila bwk turun melalak2 tamo turun..ish2 pokaila ibu if selalu nak nek tu tamo trurun

AzMask said...

cute hannah dgn gaya rambut baru..

ayu said...

bestnya bawa anak2 pergi berjalan2 kan...

lydzar said...

@Iela Fazielah hehe lg syok kalau kerenah yg takyah keluar duit kan :D

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- mmg boleh pokai kalau nak main kereta ni lama-lama..nak tunggu dia puas hati ntah berapa jam pulak kan

lydzar said...

@AzMask paling penting, senang nk diurus..dah tak kusut2 mcm masa rambut panajng aritu

lydzar said...

@ayu betul. mmg best esp setelah beberapa wiken asek terperuk je dok dalam rumah..mama dia pon excited sama jalan2 hehe

MyKhalish said...

hehe.. aqil khalish kalu naik pun muka seyes je. dorg duk pkr cane nak blnc badan kot. hehehe...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®