Lagi-lagi ICEROOM!!

Ni la dia entry tergendala pagi tadi. Ke ICEROOM lagi cik puan lydzar kita lunch semalam. Kali ni dgn geng bas sekolah plak..

Yun and Ana

Additional - Ila and Kak Liza

Menu - dh pernah tayang
Sekarang masa beraksi bersama snow ice masing-masing.. Ya Ampunnnn..semuanya sedap-sedap belaka!!!

Yun and Blueberry Snow Ice

Ana and Kiwi Snow Ice

Ila and Tropical Mix Fruit Snow Ice

Me and Peanut Snow Ice

Kak Liza and Read Bean Snow Ice
Bergabung!!
Ni extra foods untuk orang-orang yg wajib lunch.. Ada satu menu yg terlupa nak snap. Sebab menu yg satu ni tak boleh blah langsung rasa dia. TAK SEDAP ok!!


Fried Rice with Belachan sauce - very big serving, boleh share makan beramai-ramai ni

Spagetti with cream sauce
Macam biasa, sambil makan sambil potpet soksek gossipsss!!

kt entrance before balik kekenyangan

Gambaran sebenar makyong @37weeks..
Puas hati sangat. Daripada teringin sangat nk makan kt sini, at last sebelum aku beranak ni dah beberapa siri aku jejakkan kaki kt sini. Baby takkan meleleh ayaq liur la nampaknya :D

9 words from u:

amirah said...

ala la..comelnya mak yung tu..

wahida said...

aku jugak la yg baru dua kali ke sana...huhu...

eskem kat iceroom sedap2 kan?

Amiizaa2001 said...

salamss lyn

sekejap jerk dah 37wks.
take care:)

Kancilbiru said...

sedapppnyaaa...nak icekrim!

Hanis Azla said...

voguelah mak yong ni.. alamak lydzar, gambar eskrem bergabung tu buat akak nak terjah ice room plk mlm ni.. he..he..

ayu said...

ni ice room kat mana ye...act kat area ofis ayu ada satu betul2 kat sebelah koleh mara pandan jaya..tapi tu la, tak pergi2 pun lagi..hehe

eT said...

kat shah alam ni ada x iceroom tuh??
cam best jek...huhu

Orked said...

woww..wii..besnya tgk lydzar makn aiskrim..nak jugakkk

fizanur said...

salam ziarah. salam kenal.

Menarik sepanjang March

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®