Alamak!!!! TER-cash out plak dah!!

Hahahahahahahahaha!!!

Gelak panjang-panjang dulu sebab tindakan sendiri!!!! Pastu dengan pantas ketuk jari sendiri..

Gatal sungguh jari dia ni..Sapa suruh tekan??!!!

Aku tak sengaja pon tekan button CASH OUT tu. Pertama kali buat nih..!

Memang la dh layak, tp amaun dia tak la byk mana. Ingatkan boleh try-try tekan. Sekali tekan, ini bukan COBAAN..ini BETUL-BETUL..
maka secara rasminya aku telah pon mengosongkan akaun Nuffnang aku yg terkumpul beribu tahun ~eceh tipu!!~

Ntah berapa zaman lagi la nk bagi dia banyak macam aritu. BE pon dh tinggal satu je. Hari tu amat meriah dengan deretan BE. Apapon, syukur..ada gak la income sket..

Meh tengok meter aku yg dah kembali RM0.00


psstt : Cashout Payment Notice pon dah sampai. Memang ini realiti bukan fantasi aku telah cash out kan Nuffnang aku!!! Hukhukhuk!!


7 words from u:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku tunggu cek yang kelima.makanya yang ke rm500 :p sebab setiap 100, aku mesti cash out, gatal tangan..hehehehe

Hanis Azla said...

'TER' lah pulak yer.. takpe2 wp akaun tu dah kosong tp poket dah berisi.. he..he.. nnt boleh tambah lagi yer..

Kancilbiru said...

ehem ehem...tak mau 'ter' belanja kitorang ke? ekeke

ummioked said...

wah..bestnya, merasa jugak lah....bolehlah pg shopping

sahromnasrudin said...

wah!!! bestnya..kami punye tak cecah 2 angka pun lagi huhuhuhuhuh

EiJa ZaQuaN said...

hehe..xpe la..
lepas ni kumpul lagi byk2..

bestnya ada gak yang bole dicash-outkan..
eija setakat ni x pernah lagi dapat..huk2..

Iela Fazielah said...

xpela.. ter pun.. dpt gak duit.. bestnyer.. akak gak br ada 25sen... hehe

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®