Online Shopping!

Alhamdulillah, semua TOP PRIORITY aku telah berjalan dengan lancar. Berkat duit tabungan bersama-sama rakan2 opis - KUTU day!!

Semua barang telah diorder sejak hari Isnin dan Selasa..dan semua barang telah tiba hari Khamis dan Jumaat lepas.

Sungguh convenient!


Big parcel

free gift

Baby HM yang punya!

Yang ni shopping kt One Baby World.

Aku beli milk storage bottle and plastics, romper set dan receiving blanket. Dapat free sehelai bip dan eco beg :)

Barang lain adalah ;  Set Confinement Shaklee beli di Shaklee Trial Pack

dan 2 helai nursing blouse di Ci-Ku-Cak

Dua-dua barang yang ni aku tak sempat nk snap gambar sebab telah diserang demam berjemaah last week kan. Tp aku dh try blouse ni. Cantik!!!! Tak sabar nak pakai..

Dup dap dup dap jantung aku..baru je diserang demam, tiba-tiba rasa seriau nk diserang sakit contraction..Ya allah permudahkan lah urusan bersalin kali ni..Amin..

15 words from u:

Kancilbiru said...

alo kami kutu day bulan mei nanti ar....huuhuhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya beli barang2 baby :)

Iela Fazielah said...

owh.. sakit nak bersalin itu sungguh mendebarkan.... (akak rasa skali je ms nak lahirkan syfiqah) ms irfan xde rasa pe.. cuma berdebar nak kena bedah je...huhuhu

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

wahhhhhhhhhh semua serba pinky .. cantik.. comei ;-)

~ENNA~ said...

cm gegel je yg akan kuar nnt ey..

ayu said...

lydzar,

wah....banyakknya shopping...bagus2...
senang kan..beli dengan online je..

selamat bercuti..

amirah said...

bestnya lydzar beli barang2 online ni kan?rasa mcm nak beli je semua..haha..

lydzar said...

@Kancilbirumakcik kaya bulan mei nnt yer..takpa..sabar tunggu okeh

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.ehehe memang syok..puas hati!

lydzar said...

@Iela Fazielah sy dh ada experience 2kali ni pon masih berdebar..

lydzar said...

@Nurul Diana@Mama Adam Aidil sinonim kan girl n pink hehehe..geram je tengok benda2 nih

lydzar said...

@~ENNA~ insya allah, mcm tu la kalau ikutkan scan setiap bulan..tak berubah2

lydzar said...

@ayu senang..takyah susah2 heret perut menjelajah kedai

lydzar said...

@amirah beli je mirah..hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

best kan brg beli online sampai.. nanti liza dah pakai nursing blouse tu, tayang lah eh.. lin penah beli 2 helai je kot... kalau pregnant, kena beli la nanti.. semangat nak BF anak kan :) heheheh

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®