Spesis terancam!


Inilah dia yg dikatakan spesis terancam. 

Terpaksa memakai face protector demi mengelakkan diri dari terus tersungkur dengan penyakit selsema dan batuk akibat daripada habuk yg sedang berleluasa di sini. Dan juga bau-bauan cat @ gam yg turut berleluasa memeningkan kepala.. 

Ada kerja-kerja renovation opis sedang berlangsung sekarang.

Dah la semalam terpaksa bertahan dengan pemanasan global. 
Aircond tak berfungsi dan kipas yg selalu standby kt tepi meja ni pulak telah di kidnap pergi. Korang boleh bayangkan la, badan org peknen yg selalu rasa panas ni kan??

Uwaaaaaaaaa! Serius rasa nk nangis. Semalam boleh lagi tumpang bilik bos yg tengah EL. Tapi hari ni dia dah back to work. Sogan la den nk menumpang lagi.. 

Bilakah ini semua akan berakhir!!!


6 words from u:

Zaidah said...

dah macam doktor lah plak....orang peknen memang panas..ngan keadaan macam tu memang berpeluh ketiaklah jawabnyer..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..kesiannya kat mak yong sorang ni..meh laa menumpang kat ofiz ai ni :)

amirah said...

uishhh..tersiksa tersiksa..

eT said...

he...sesak napas weh pakai topeng...

Iela Fazielah said...

mmg tersiksa..tp bau cat lg bahaya...

Kazaztan Team said...

aduiii seksa...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®