Soy Drink & Mihun Sup

Dah lunch dah ke?

Aku dah..makan kt Pondok yang takdek improvement dari segi service speednya. 
Walaupon menu dan makanannya memang sedap boleh la nk thumbs up especially Nasi Kerabunya, tapi dari segi service, aku thumbs down. 

Lambat. Memang tak boleh la nk makan kt sini bila tahap kelaparan adalah tgh kronik. Buat hati rasa nk mengamuk je.. Upps! Kena saman ke tak ek buat statement mcm ni?? 

Baru-baru ni bertukar owner dan pengurusan. Dan tadi 1st time try makan kt Pondok with new management, performance masih lagi sama..Hope boleh berubah soon ok..

Dah lepas jam 3pm, aku terlupa pulak nk minum soya Melilea. Jadi dengan pantas aku pegi ke pantry utk membancuhnya. Kena tekun consume soya ni, sbb next Tuesday nk review berat baby HM.

Soya perisa oren my favorite
Dan yang kt bawah ni, bukan la menu aku lunch kt Pondok tadi. 

Ini menu malas masak nasik dipetang Ahad yg permai. Resepi bihun sup campak apa yg ada saja. Tatkala kesayangan bertiga masih lagi tidur petang..mama dorang dh melahap dulu. Lapar punya pasal. Dinner at 6pm. :)

Mihun sup - Hannah's favorite
Abg pulak, bangun tidur terus mandi dan solat Asar. Dan terus menuju kedapur mencarik makanan apakah yg berbau sedap itu..Wahhh sedap ke????
Masing-masing pon dinner disenja hari. Bila malam menjelma, mula la cik Abg tercarik-carik apa yg boleh dimakan lagi dalam peti ais tu. Hihihi!! Tak cukup la tu dinner dgn bihun saje :P


pssstt : mari kita sama-sama menderma dan membantu anak ini : RM1 Untuk Qistina Balqis Maisarah


kredit to : Mysuperkids

2 words from u:

Fitrihadi.com said...

soya perisa oren?? ada ke?? kalau soya perisa sirap pernah gak dengar.. bukan oren takleh campur dengan susu ke?? hehe

lydzar said...

@Fitrihadi.com soya perisa oren bancuh sendiri..sbb tak leh nk minum soya saje..hehe..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®