KFC Celebration Combo Set

Lunch time!!

Apa nak makan yer? Hari ni macam biasa, berpeluang utk ke Giant KD..Perabis masa dan duit selagi ada..hehe!

As semorang pon tak beria nk makan nasik, Kak Liza suggest makan kt KFC. Semua pon setuju tanpa byk bunyi, masukla kami ke dalam restoran KFC itu.

Diskas punya diskas, telek punya telek menu..sepakat membawa berkat semua nk makan set yg ini. Dan teruskan beratur sampai turn kami.


Sebab semua nk cawan emas nih. So kami pon order 4 set combo A (satu tapau utk Ana) dan Yun order combo B.

Blacberry Yun dengan hiasannya sementara menunggu ayam sampai.

Ayam hot n spicy 2 ketul, secoet coleslaw, cheesy wedges dan air pepsi

mine
writing bersadur emas 24K - nnt kalau takdek duit, boleh la aku kikis tulisan emas ni buat belanja.
Sekian laporan lunch pada hari Jumaat di minggu ini.

8 words from u:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik mug tu ek.
betul la tu
leh gadai nnti

amirah said...

kikis...jgn tak kikis lydzar..best gak kfc ni.dah lama tak gi.tetiba teringin..heh

Iela Fazielah said...

perasan xrasa ayam hot n xpicy tu cam lain sikit rasa dia.. tp tak tau le kot tekak org lain2.... aritu mkn en zul kata xbest... tp cwn tu mmg chomel la.. mcm nak blgak... voucer ada lg 1 keping ni

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- cantik..ssyg jugak rasanya nk guna

lydzar said...

@amirah boleh la beli jugak mug bertulisan emas ni :D

eT said...

3 mkn kfc 2-3 ari lepas...
xdpt mug pon cegini...huhu

Hanis Azla said...

cantik cawan tu.. last week pergi juga kfc untuk dapatkan cawan tu tp dah habis.. so takde rezekilah nampaknya.. nak pergi KFC branch lain tak pergi2 lagi.. tgk lydzar punya ajelah nampaknya.. he..he..

ummioked said...

tetiba pulak nak layan kfc dinner nanti...Mommalydzar, ni lah time nak makan apa je yg kita nak, nti dah bersalin...tgk je lah...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®