Salah tak kalau...

Last check up adalah pada umur kandungan 31 minggu. Doktor dh pesan, lepas ni kena datang jumpa dia 2 minggu sekali. So sepatutnya by this weekend baby dh kena pergi mengadap doktor lagi sekali. Tapi dah pon masuk hari Isnin, mama dia tak bawak pon dia pegi dating dgn Doktor.

Salah tak kalau tak pegi utk rutin 2 minggu sekali ni? Jumpa lagi masa umur kandung 35minggu bersamaan rutin check up sebulan sekali. Nnt dah masuk 36 minggu, tiap-tiap minggu doktor suruh jumpa dia..Adoi!

Salah ke mama kalau tak gi jumpa doktor minggu ni yer..MALAS nye laaahhhh aiiiiii!!

Apsal takmo pegi jumpa doktor ni!!!!! Wachaaaaaaa!!
Sumber gambar : Mr Google

Baby..hopefully awak bersedia nk jumpa mama, papa and your siblings by minggu 38 yer.. 
Masa tu, dh lepas 10 Mac 2011 a.k.a ur parents 4th anniversary. Dapat la mama & papa pegi dating berdua celebrate sekejap. Makan kek kt Secret Recipe or makan eskrem kt Iceroom pon jadi dah :)

Dan masa tu jugak, nenek dgn embah akan berada dekat rumah kita. Bersiap sedia jugak dengan sebarang kemungkinan mama dikejarkan ke hospital. Sambil-sambil tu tolong stand by jaga kakak Hannah dgn Abg Hadif yg manja tu..

Tak sabar kan nk jumpa kami semua :)

5 words from u:

wahida said...

dah 31 minggu? sekejap je kan...jgn malas2 jumpa doktor...babab kang!!

lydzar said...

@wahida skg ni dh 33 minggu dah pon wahida..ala takut nnt ada orang nak babap!!!!!!

eRaY said...

huhu degil nis, g jumpe doctor....tp if konfiden xpe :)

lydzar said...

@eRaY tak la konpiden sgt eray..cuma MALAS sungguh

EiJa ZaQuaN said...

x lama jerk lagi tu..

hehe..mmg bila dh kena kerap sgt jupe doktor 2 minggu sekali/seminggu sekali mmg malas..

lebih2 lagi rutin nye sama jerk..
kadang2 menunggu jerk yg lebih huuhu..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®