On leave today :)

Hari ni we are on leave :)
I mean, me and Abg la hehe! Anak-anak tetap kena pegi taska. Papa and mama nk berdating dan berhoneymoon berdua..WEEEEEEEEEEEHUUUUUUUUUUUUUU!!!

Haha..takdek lah. Bukan sebab nk berdating dan berhoneymoon. Tapi sebab nk pegi menguruskan sesuatu di beberapa tempat yg rasanya mcm leceh aje kalau bawak dan usung HMs sekali. Tempat-tempat tu pon bukannya shopping complex pon. So anakandaku, sila lah bersukaria di taska bersama rakan-rakan yer.

Sesuatu yg nk diuruskan tu, amek masa dan ada beberapa prosedur nak kena ikut. Ia adalah utk our financial freedom for a short term time :) Tapi korang jgn pikir aku pegi usahakan sesuatu like doing business yer. 

Insya allah nnt dah setel semuanya sampai last step, aku sharekan apakah dia.


5 words from u:

Elin said...

wah bestnya berdating berdua..hehe.
Mcm best jer dgr..nnt bleh share.. :)

Iela Fazielah said...

selamat berurusan.... jln hati2 ye... jatuh mintak abg din angkatkan.. haha!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seronoknya dapat sambung cuti :)

AzMask said...

selamat ber honeymoon..

wahida said...

saya pun kalau ada hal yg x boleh nak bawak anak2 ni, mmg saya tinggal je kat taska, sambil2 tu berdating sekali...heh!!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®