Weekend Plan

Wiken bakal menjelma lagi! lagi beberapa jam, habis la working hour buat minggu ni.

Esok dah ada plan ke?

Aku tengah buat plan utk esok dan Ahad..Semoga terlaksana dgn cemerlang dan gemilang hehe.

Plan aku adalah nk buat ini; 

Pagi;
pic from Google
 Tengahari :

Pic : Google

Tengahari jugak sampai petang...kalau boleh sampai malam bawak ke pagi hihihihih. Yang satu ni, paling diharap bakal terlaksana dgn jayanya.. 

pic from google

Rutin yg serupa utk kedua-dua hari, boleh tak?

Apa-apa pon, nk wish semua orang..




4 words from u:

amirah said...

hepi wiken lydzar...

Kazaztan Team said...

happy weekend to you too

MY HEART said...

Memang bestkan kalo weekend.. leh rehatkan badan dan minda,,,


salam kenal ^_^

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

dapat tak buat plan yg ke 3 tu.. yg 1st and 2nd tu konfem dah.. hehehe

take care liza!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®