Roasters Eating Day - Dah terjah

Alhamdulillah dah kenyang pon. Lunch dengan quarter chicken extra gravy ~2kali mintak refill gravy~  di Kenny Roger's Kota Damansara.

Masa sampai tu KR KD belum penuh lagi dgn orang. Kami keluar awal SIKIT je ~ssyyytttt jgn btau bos tau~


ahli mesyuarat tingkap permanent : Yun dan Ana

Ahli permanent lagi : Lydzar, Ila dan kak Liza
Order time!!

Staff KR bagitau, side dishes dorang dh defaultkan pada 3 jenis sahaja iaitu coleslaw, bake beans dan whipped potato. OK i tak kesah..ok je dgn benda2 tu..

Yg boleh dipilih adalah muffin dan part of ayam tu. Nak wing ataupon drumstick punya bahagian. So my choice is chocolate muffin dan bahagian kepak/dada ayam :) My feveret!

Walaupon dh tau, meal telah ditetapkan, nak jugak sesaje nk browse menu dia bagi tu. Hehe bukan kena bayar pon kan!

Menu

Santapan kami hari ini

Pose before makan


Slurrrrpppppp!

Ahli mesyuarat jemputan : Zul and Iskandar

 Dipenghujung cerita, heheh abes licin!!

Licin!!
Sebab tengok ramai sangat orang tengah beratur kt entrance, tunggu meja kosong..kami para wanita pon beransur keluar dulu meninggalkan para lelaki yg lambat sampai. So that orang lain pulak boleh makan.

Dah kenyang sukahati kami :)

Suka hati sane sini
OK ni bil dia, utk 4 set quarter meal campur dengan 5 gelas air  = rm108. Perghhh perasan tak govenrment tax dah bertukar. Dulu kalau tak silap 5% je..skg ni 6%!!

The bill - RM108.00

Alhamdulillah, kenyang. Terima kasih pada yang mensponsor hari ini walaupon dia tak join sekali :)


28 words from u:

Kancilbiru said...

kitorang nak pegi nak pegi last2 tak pegi makan kat cafe jer...hehehee

lydzar said...

@Kancilbiru laaaa..kenapa tak jadi pegi??? takpa, ajak AbgHensem pi malam ni ye..

EiJa ZaQuaN said...

wah bestnya..KRR my feberet..
tp rasa mcm x dpt nak g jerk..
sbbnya org compom beratur pnjg kan..
mlm ni rasa mcm nak terjah gak..ehhehe

eT said...

wah...dah sampai akhirnyer...
eT ni xtau la sempat ke x nk p makan malam nih...
harap2 ikram balik cepat...ngeee

makdara TERdiva said...

takpela..lydzar dah tlg makankan..kita amik bau & kenyang dalam hati jer.. :)

alyyani said...

wow wee... serba merah semua :) selamat dah eh. kalau nak dinner malam ni sure q panjang. tgk nanti husband nak join ke tak. mcm nak gak :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah bestnya makan free :) seb baik KR bukan dalam uitm, kalo dak dah terjah ni :p

eMMe said...

lydzar, tadi pun mE makan ayam, tapi di KFC, Idaman Ku Selalu~ kureng la makan kat Kenny Rogers, hiks~ tapi lebih la kalo ade yg sponser, hehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahh if tak..double la eh rege dia

ooooo dia dah set 3 je eh side dishes tu tapi takpela kan
janji murah

lydzar said...

@EiJa ZaQuaN haah lunch time td mmg ramai gak la yg beratur..diner kang, mayb ramai gak la tu

lydzar said...

@eT jumpa kt KR je terus. takyah tunggu dia sampai rumah :D

lydzar said...

@makdara TERdiva MDT diet ke????? hehehe

lydzar said...

@alyyani dgn pantas kami ke sana hehehe...ajak la hasben. jimat gak apa..beli 1 free 1 tu

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e tu pon salah satu sebab la kami berjaya ke KR..sbb ada tukang hulur duit :)

lydzar said...

@eMMe samal la emme..saya prefer nandos. tp sebab dh kata makan free..so KR pon belasahkan aje laaa

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- tu la..KR ni kalau makan 2 orang je, mmg cecah la 50++ kan...yup dia dh setkan side dishes tu..seb baik mmg makan semua tu..

Liza said...

suka KR, especially the muffin

ummioked said...

Mommalydzar..kita pon dah terjah semalam, balik kerja terus gi KL sentral dinner dgn Abi, nasib baik tak ramai orang..he he, every mesti pegi punya

Sharinginfoz said...

pelik juga apasal dalam resit tu ada 8 quarters pas tu diaorang tolak 4 quarters, u all makan lapan pinggan ke???? kalau makan 4 pinggan je patut tolak 2 pinggan lagi, memang confuse.. actually u all makan berapa pinggan??? or termasuk dengan lelaki sekali ke bil ni??

SBC Admin said...

Salam kenal.
bagusnya dapat makan kenny rogers free ni. Hampir semua blog buat post cerita ni semalam kan?

maslinamansor said...

air tin dah cecah 5.90... 3 kali ganda. Mungkin itu sebab harga tinggi gak.

lydzar said...

@Liza yummy muffin!!!

lydzar said...

@ummioked best kan, buy 1 free 1..dh jimat duit utk 1 set tu..and ummioked lagi best sbb dapat diner berduaan ngn hubby

lydzar said...

@Sharinginfoz haah, kami order 8 pinggan..bil dh termasuk yg lelaki tu sekali la ni. makan ramai2..so bayar 4 set saje lah..

lydzar said...

@SBC Admin heheh mmg ramai buat post pasal RED ni. seronok gak pegi dine in dgn theme kaler, then buy 1 free 1 tuuu

lydzar said...

@maslinamansor hmmm pengsan kan. coke pon rm5.90

Iela Fazielah said...

wah bestnyer..... tunggu n3 akak pulak ye

akuzle said...

teringin gaks nk mkn KG neh... tp poket lom berat lagiks... hehehehhehe... mmg lebey sket ah rega dier kan?

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®