Roasters Eating Day

Blogwalking di pagi hari, terus ternampak entry pasal R.E.D ni kt blog MaslinaMansor.

pinjam gambar ye Mas

Wahhhhhweeeeeeeeee...kebetulan pakai tudung yg ada tone merah. LAYAK lah ni. 

KR terdekat adalah dekat Giant Kota Damansara. Apa lagi, terus aku terjah ke bilik HR berjumpa dengan geng bas sekolah lunch aku.

Kebetulan jugak, Yun pon pakai baju/tudung yg bertone merah. Terus melontarkan idea dan cadangan bernas aku. Potpetpotpet Mek Rose terusla semorang pon setuju dgn idea ku ini. Yang tak pakai kaler merah, dan-dan nk bawak file merah la, bawak pen merah la hahahah!! Paling tak tahan, Ila nk tunjuk tali bra dia yg berkaler merah tu...hihihih!!

Kebetulan pulak hari ni memang dah ada somebody baik berhati mulia telah memberikan kami sejumlah uwang utk makan lunch. Maka lunch di KR bakal menjadi lunch free!!!

Tak sabar nk ke Giant !!

Petang nnt aku update entry R.E.D ni okeh

4 words from u:

makdara TERdiva said...

promo ni utk harini jer ke??
balik boleh serbu ..heheh!

wahida said...

kalau pakai merah jambu boleh x?

Iela Fazielah said...

samalah mcm akak lydzar... kebetulan pakai bj kaler merah... harus terjah ptg kang

Aidanisme said...

best tu.. nak g jugak la.. ngeh ngeh ngehhhh

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®