Secret Recipe cake - BESARRR PUNYA!!

Tu diaaaa!! 

Penuh coffe table dekat lobi PBJV ni dengan sebijik kek Secret Recipe yang ohhhhsooooyuummmeeehhh!! BESAR PUNYA!!


Actually hari ni ada birthday gathering utk staff PBJV for month of December and January.  Double celebration :) 

Menu utama adalah nasik beriani. Tak dan dah amek gambar sebab malas nk bawak henpon ke pantry. Makan adalah lebih utama dari bergambar kan :)

Sementara tunggu kawan-kawan beratur amek nasik, dh 2 slices cake SR ni selamat masuk dalam perut. Suruh cake SR kawan dgn baby HM. Suka sungguh dia. Kickboxing perut mama dengan sungguh bersemangat.

Setelah berhari-hari mama dia tak menjamu selera penuh perut. Bila tiba-tiba dapat kawan especially cake dari SR, mmg lain sungguh reaksi dia sejak tengahari tadi. Dusssshh sana dussshhh sini..! ~tp ada kaitan ke eh sebenarnya???~

Waktu solat zohor dan solat hajat berjemaah tadi, memang mengah tak hengat ~hari ni, acara makan  dijalankan dulu memandangkan azan Zohor lewat sket..so tau-tau  la mengah lepas kekenyangan cemana kan~

Dan diketika ini, 2 slices lagi duduk menunggu sebelah laptop mama. Saksikan coklat cair yg menggiurkan kt cake tu...Ohhhhhh...


Dan baby HM terus melompat melonjak kegirangan dari dalam bila ada kawan lagi utk sesi petang pulak :)

Alhamdulillah. Kalau tak amek dinner pon, rasanya masih kenyang sampai ke subuh esok nih


15 words from u:

shi3la said...

hohoho ini boleh bikin airliur meleleh tengok neh..:)

cunglah header belog awak..!!

Nordiana Nordin said...

waa..besarnya kek..dapnya..yummy2..baby pun seronok dapat mam kek..hehehee..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nak g SR la arini..tak kiree..nak g gak!

lydzar said...

@shi3la sila terjah SR sekarang!! sedapppp!!

header tu, orang lain yg design.sebab tu la cung :P

lydzar said...

@Nordiana Nordin tp ada kaitan ke tak sebenarnya eh? mayb sebab mama makan dgn hati gembira. yg tu buat baby melonjak2 girang kot kan :D

eMMe said...

nyumyyy~ full of coklat,
puas hati! mmg bebetul kenyang sampai pagi esok la...hahaha...

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- pegi jangan tak pegi..pintu SR sentiasa terbuka :D

amirah said...

amboi gembiranya baby HM tu..tp agaknya sebab mummy dia gembira kut..ikut heart beat mummy

wahida said...

besar cenggitu, berapa harganya ek?

Iela Fazielah said...

wah bestnyer.. kek sr... sib baik tgh diet.. tp la hubby xdpt mkn ek.. dia gi training

Liza said...

mmg besar pun kek tu, ramai dpt rasa kan

lydzar said...

@amirah kalau tak silap, harga dia rm300+ kot..

lydzar said...

@Iela Fazielah dapat je kak..dia training kt opis ni jer..semalam kan main lg dia puji kek ni sedap dan byk gak kot kek yg masuk ke perut dia hahaa

lydzar said...

@Liza haah semua puas merasa..sampai ke petang pon masih ada lagi..

miezaniera said...

kalo mak sy dia suke guna minyak kayu putih,,mmg panas...harga pn murah je..beli kt kedai prg yg jual jamu2 tu,,mesti ada...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®