Mayday mayday..payday..payday..kutuday!!!

Huahuahua..yg paaaaaaaling penting adalah perkataan kedua dan terakhir dalam tajuk entryku ini ..

Girang weh bila tengok akaun Maybank dh berpenghuni..

Girang lagi bila bulan ni aku bakal dpt extra sket income. Bukan dari side income tp dari hasil tabungan bersama-sama kawan-kawan. Ala sapa yg tak tau konsep main kutu, kan :)

So utk pembukaan tahun 2011 ni, aku adalah penerima pertama setelah mendapat ehsan dari rakan-rakan. Masa undi hari tu, turn aku adalah no 11..alih-alih terus jump ke no 1. Big THANKS to Kak Liza dan Puan Puteri yang sanggup mengsacrificekan turn mereka.

Alhamdulillah, segala TOP PRIORITY list akan aku langsaikan proses pembeliannya dalam masa 2-3hari ni. Takut terguna duit tu utk benda-benda yg kurang penting pulak nnt.

Hajat-hajat lain yg WAJIB ditunaikan kali ini adalah kunjungan ke ICEROOM KD dan juga membeli sebakul durian..HAhA! takla..takkan la sampai sebakul..maybe 3-4bijik la kot..


11 words from u:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bila tgk lydzar tulih durian..teringat masa ngandung rafiq
lepas makan..esok lusa tu ade cek up week 38. tup2 darah naik terus kene induce suh beranak. sabar sajela.
tapi harap2 lydzar takdela jd cam sy..ehehehe

eMMe said...

hurm...rezeki lydzar~ kalo tak jenuh gak tunggu turn No.11, hehehe..

eT said...

hehe...
duit xdan panas dalam bank...
dah abes bedak2..:p

meh join sini..
ada lagi masa lebih kurang 12jam..hehe
http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/hadiah-fm-dari-abu-dhabi.html

amirah said...

uiiii...awalnya gaji..hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hari gaji ajer teringat hutang..bencciii :p

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- ala..harap2 tak jadi gitu la..mmg teringin sungguh melantak durian nih

lydzar said...

@eMMe tu la..kalau tak sebab nk deliver, mayb redha je tunggu turn 11 tu..

lydzar said...

@eT memang pon. mana penah bertahan lama..kang kalau lama2 dok dalam bank, dpt surat dari bank lain pulak kata late payment kan

lydzar said...

@amirah standard mcm orang gomen punya date jer

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e benci mmg benci..tp kena bayar jugak

Iela Fazielah said...

wah2.. bestnyer dpt duit kutu! sama cam en zul.. dia pun dpt gak bln ni.. join dgn opis akak main...haha.. bini dia paksa main... ckp pasal durian... akak pun nak mkn gak la

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®