~Our 8th Anniversary Giveaway by Ratuhatinya~

Time for contest and GA lagi!!! Kali ni, dianjurkan oleh my ex-schoolmate Adlin.

Kalau nk join sekaki, boleh klik kt banner GA ni utk details yer.




SOALAN- SOALAN WAJIB DI JAWAB (just for fun!) :

Soalan 1 : Bila tarikh nikah lin and en suami and brape tahun dah kami together as wifey and hubby..?

Tarikh : 01.02.03 ~wah canteknya tarikh nih!!!~ dan 8 tahun korang dh bergelar suami isteri

Soalan 2 : Citer sikit..pendek je pun takpe.. macamana korang jumpa en suami/en tunang/ en boipren masing2.. citer yang paling best..yang may be ada persamaan dengan citer lin and en suami, bakal diberikan hadiah istimewa ..

..cerita pendek aje lah kan.. 

EnSuDin jumpa CikLydzar buat pertama kalinya kt depan kolej Teratai 3, UiTM Shah Alam pada tahun 2003. Masa tu ada hari kolej ke apa ntah. So kami masing-masing berjalan dgn kawan masing-masing. Yg mana secara kebetulan 2 orang daripada kawan CikLydzar tu adalah coursemate EnSuDin. Dorang pon tegur menegur dan berborak-borak la. CikLydzar malu-malu sebab tak kenal para bujang berempat tu so dia tak borak. Dia diam je.

Paling tak tahan, orang tu claim dia femes kt FTMSK ~konon2 semua orang kenal dia~ masa tu tp malangnya boleh pulak sorang gadis bernama Lydzar ni tak kenal dia.  Hahaha!! Sorry tak cukup glemer la tu kan??

Sejak dari itu la, EnSuDin mula mengorat CikLydzar hehe! Hari-hari cikposmen akan menyampaikan kiriman salam dari EnSuDin. 

Ok..Sekian cerita pendek kami. 

Dan letakkan gambar masa korang kahwin atau gambar berdua dengan pasangan sekali ye..

25.12.2005 - EnSuDin dan rombongan datang menyunting CikLydzar

Mau Tag : Emme buat yer dear..hihihi!

Good Luck!!!!


16 words from u:

wahida said...

wah, cinta berputik dr UiTM ye...so romantik okeh...
anyway, gud luck bebeh!!

Mieja@Amiizaa2001 said...

ayunya lyndzar:):)

GOOD LUCK!

eMMe said...

arghhh! tidakkk...name ku disitu, huhuhuu..tQ lydzar...ingatkan ari ni leh rileks2 BW je, hehehehhe...

gud luck to u anyway~

eT said...

hehe..kenang saat disunting...:p

eMMe said...

lydzar~ mE tgk lydzar tak folo blog pn penganjur lagi kan...kan...ke dah folo awal2, hehehe...

lydzar said...

@wahida hehe disitulah bermulanya saat perkenalan :)

EnSuDin dihatiku..uitm dihatiku

lydzar said...

@Mieja@Amiizaa2001 ayu ke kak mija..macam comot je sebab tak reti mekap time tu

lydzar said...

@eMMe heheh tq emme. dh siap pon entry utk GA ni kan :)

lydzar said...

@eT kenangan dan realiti..mcm tak caya pon ada dh kawen dgn sidia..ekekeke

lydzar said...

@eMMe dh follow lama dah..ranking 10 orang terawal follow lin ni :D

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

wahh.. sgt mengimbau kenangan la gamba lydzar tu.. heheh masa bertunang la tu kan.. takpe2, janji berduaan.. haha
tq ye dear join GA lin.. hrp2 ramai la.. haha

enSudin kurg gleme la lydzar x kenal, kan.. tapi lydzar masa skool time dulu, hot babe okay.. hehe atlet lagi :):):)

pass dah mama HMs..hope ada rezki lydzar :)

Iela Fazielah said...

gud luck lydzar.. lain btl muka ms bujang dulu ek

lydzar said...

@.::NiK's WiFeY n MoMmY::. rasanya dia mmg glemer dikalangan coursemate dia, cuma aku jer yg tak bercampur sgt ngn budak2 course lain..tu yg tak kenal dia tu. hehehe

lydzar said...

@Iela Fazielah lain ek kak :D tu muka kurus tirus jer, sekarang ni sudah tembam sket kot..

Elin said...

gud luck..gud luck..comey masa tunang..sekarang pun tetap comel :)

lydzar said...

@Elin tenkiu!! heheh

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®