Adult Romper

Hehe aku ingat romper ni utk budak-budak kecit cute miut aje. Rupanya ada gak romper utk orang dewasa LOL

First time aku tengok romper ghupa ini adalah di butik F Block dekat SUNWAY GIZA

Designnya memang menarik perhatian aku. Siap tanya kat kawan-kawan, baju apa ni? Camno nak pakai? Kalau dh pakai, camno nk ke toilet Hehe! Byk persoalan. Ia menarik perhatian tapi takdela sampai berniat nak beli.

Hari ni macam biasa jenjalan kt blog wajib datang KancilBiru. Dia ada post entry yg letakkan backlink butik online ThePopLook. Dah abes baca entry KancilBiru, aku pon klik la link ThePopLook

Kat sini la, general knowledge aku bertambah..Kt situ la, baru ku tau nama baju ini adalah ROMPER :D

One piece :D
Credit pic to ThePopLook

6 words from u:

Aisyuhada said...

baca tajuk entry ni dah terbayang romper macam budak2 punya tu..yg ada button kat bawah tu...kih3.. ooo rupa2nya ada sekali ngan seluar.. ;p

amirah said...

beli ke lydzar?hehe..tula, tak dpt imejin camne nak gi toilet?

lydzar said...

@Aisyuhada sy pon ingat butik tu jual romper utk baby..sebab tu la klik ..sekali romper dewasa

lydzar said...

@amirah tak beli pon..mcm tak sesuai je diri ni nk pakai romper2 nih ahaha

e.l.i.s.s.m.i.e said...

menarik jugak erk..

Kazaztan Team said...

cuba bg tau cam ne nak kencing tu...

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®