OBW : Shopping again!

OBW tu stands for OneBabyWorld.

Opppss sebelum tu, nak melompat sambil cakap YEAY! 
Parcel dah sampai tadi lebih kurang jam 11pagi.. OK memang delivery ke sini takes about 4-5days to arrive. Haih! Lambat!

Suka plak aku shopping kt OBW skg ni. Masuk kali ni dh 2 kali aku beli barang dgn derang. Pantas servis dan responnya. Pertanyaan dan komen pon boleh dibuat di FB OBW. Buat masa ni, memang puas hati bershopping dgn OBW. Pasal late delivery ni, bukan salah OBW, tp boleh tuding jari kt POSLAJU punya servis. 

Kasik chance la nk shopping guna duit minyak, duit parking dan duit lunch bulan April nih :)

Utk kawan-kawan yg bertanya, apekemendalah yg aku beli tu.

So ini utk tatapan korang. Barang baek punya lah bagi aku :) Semuanya barang-barang utk memudahkan perjalan penyusuan Hilda Marissa.


4 kotak Autumz storage bag, 2helai nursing bra, beep tu free gift

Dan 2 helai nursing blouse seperti dibawah. Terpaksa tayang model pakai baju baru aku ni sebab tuan punya badan masih berasa rendah diri. Uhuk uhuk! Tuan punya badan blom slim macam model tu lagi. Uhuk uhuk lagi! 


Sekian entry dari seorang yg jarang bershopping.


20 words from u:

ayu said...

chanteqqqqnya nursing blouse tu...huhu...

ummi mien said...

baju yang kaler biru tu cantek!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak dpt nak shopping yg real punye..shopping kut tenet pon jalannnnnn eehehhehe

Iela Fazielah said...

lydzar.. akak berkenan betul dgn nursing blose tu..cantik bangat!!!!! suka bj mcm tu sbb dia polos tang pinggang!berbaloi2 membeli belah!

pizet said...

wah...ni y rasa nak shopping nursing blouse jugak ni

amirah said...

yg kurang bershopping?ermmm..bukan entry ni pasal shoping ker?hihihi

Hanis Azla said...

sakan juga shopping online yer.. tp klu produknya bagus mmg berbaloi.. cantiklah baju2 tu.. nnt bila dan rendah diri tu hilang boleh tayang versi lydzar pula.. he..he..

wahida said...

eh ye ke kurang shopping? hehehe...

hah said...

cantiknya blouse tu..liza amik size apa? ok tak? (hehe cam nak beli je)

lydzar said...

@ayu apa lagi ayu..grab one la..sementara tgh sale ni :)

lydzar said...

@ummi mien haah tgk model pakai mmg cantik. ko tunggu aku pakai, tgk cantik ke tak pulak huhuuhu!

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- selalunya kalau real shopping, sy takkan terbeli sbb rasa syg nya nk hulur cash kt orang. online ni, tak nampak duit melayang

lydzar said...

@Iela Fazielah nnt nyusu anak no 3, boleh la beli kan kak ila

lydzar said...

@pizet jom jom shoping!

lydzar said...

@amirah hahha entry shopping ni kadangkala je berlaku :)

lydzar said...

@Hanis Azla so far puas hati la shopping sini

lydzar said...

@wahida iye..jarang shopping. asek shopping beli ayam ngn ikan je...baju2 ni jarang sket heheheh!

lydzar said...

@hah amek saiz M..beli jgn tak beli

~ENNA~ said...

ok ke nursing blouse die? obw dekat je ngn umh MIL..hehe..nnt g shop kdai die la..sng nk test..

yg kurma tu beli kt segamat..kedai area dpn jakel..kedai tu mmg jual brg2 dr mekah..air zam2 kurma kismis etc..

lydzar said...

@~ENNA~ beli 2 helai tu je. so far puas hati :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®