Hiburan Minggu Ini

Ada 2 jenis hiburan baru kt TV skg ni. Of kos la tayangan di Astro.

Tapi dedua hiburan pon aku tak dapat nk layan.

1. Maharaja Lawak -

Pic credit : Movies Sharing


Kt rumah mak tak langgan chanel Astro Warna. Bukan takat kt rumah mak tak langgan, rumah aku pon tak langgan jugak! So kalau nak tengok, sila lah aku melawat ke Youtube dan klik satu-satu klip yg orang dh upload. Kureng sket la feelnya compare to tengok direct kt TV. But stil, at least dapat la kot tengok JOZAN, Nabil dan yg ku sangka bakal keluar awal iaitu Amir hehehe!!

2. AF 9

Pic credit : Murai
Yang ni sepatutnya takdek problem pon nk ditonton. Tapi baru je 2 orang student buat persembahan, anak bujang panggil.

"Mama, jom"
"Jom pegi mana"
"Jooooooooommmmm! " sambil tarik tangan mama.

"Jom ke mana ni?"
"Jom do (tidur)...nak cucu (susu)" terus tarik-tarik lagi tangan mama..

"Ok ok..jom la" tutup tv, masuk bilik dan bergolek-golek ler mama dgn anak bujang yg sorang ni. Si kakak lepak kt dalam bilik nenek tengok DVD cerita Indon haih!

Hmmm nampaknya, anak-anak aje lah tempat mama berhibur. 


4 words from u:

Sharinginfoz said...

not bad juga maharaja lawak tapi sesetengah lawak memang hampeh tapi tak bagus sangat suka-suka kan?

mekchu said...

nak tggu budak2 tido, kita yg tido dulu... tak pe, byk kali ulang tu nnti..

ayu said...

lydzar, u right dear..

mmm, dua minggu je kat astro prima, then tayang kat warna..aduyaii...tak bestnya..ni pun tengah fikir2 lagi samaada nak langgan ke idak mustika ni..hehee..
ayu ada buat review utk minggu 1 maharaja lawak..

af plak tak tengok semalam sbb ada dinner ....

amirah said...

ye lydzar..anakla penghibur..tk dapat tgk tv pun x pe la

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®