Random

1. Rupanya dh ada produk ready made utk petua turunkan berat badan ni. Produk keluaran Yusmira.

Tp harga dia macam agak mahal . 
Kapsul Serai Limau Nipis Plus Halia: RM50 utk 100 tablet, 
Teh Serai Limau Nipis Plus Halia : RM42 utk 35 uncang

Pic credit to VWclicks
pic credit to : Ayubumibeauty

2. Million tengs to cikpuan Mek Rose atas idea bernas ini ;


Malam tadi,sendal pintu dengan toto lama. Terus tertutup lobang bawah pintu tu. But still ada sekor gonggok merayap. Yang tu mmg buat rumah kt dalam bilik aku kot..Tapi kira okla, dapat tidur dgn kadar 65% nyenyak bila ada langkah berhati-hati macam ni.

3. Hari ni dah hari Rabu..Saya tak sabar tunggu hari Sabtu :)


11 words from u:

ieda said...

ermm bagus nie .. boleh cuba :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

haaa if tak effect susu leh la amek produk tu kan?? sbb masa pantang, duk pikir bb n susu je..sampai badan pon lambt nak turun berat..eheheh

ehehe..sama2..bukan ape tau..umah bawah mmg bahaya skit bab2 natang ni..kdg2 katak, tikus, paling takut kala jengking/lipan..tapi lipan lom penah jumpe lagi..nauzubillahhhh...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

masuk jugak.alahai memang degil laa itu gonggok.sabtu nak pi mana?

amirah said...

sabtu cik abang balik ek?

lydzar said...

@ieda saya nk cuba yg home-made dulu..tgk berkesan and ad side efek ke tak dulu :D

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- try petua blender sendiri dulu. sbb rasa mcm mahal gak produk ni, kalau tak sesuai ngn badan rugi oo duitku itu :D

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e haah mmg spesis degil la yg sekor tu..

sabtu cik abe balik yeay

lydzar said...

@amirah haah hubby balik. anak2 ngn mama anak2 dh rindu banget dah :D

wahida said...

mesti panas badan lepas dah makan....ngee...

nad said...

nak kurus jugakk!! btw, add la ek nad dlm bloglist! i've added u :D

-nadnylofa KIM-

Kancilbiru said...

oh lupa ku nak promosi sama puan liza.. yer produk maharani tu bagus untuk wanita selepas bersalin. memulihkan rahim dan mengembalikan tenaga. walaupun niza adalah belum bersalin lagi, tp ni adalah feedback daripada orang yang dah guna 5 6 tahun..

bagus untuk buang angin dalam badan dan tak efek baby..:)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®