MODU : Sarakids new product

Mak ai, terlampau cantik sungguh bag set MODU ni. PINK ok!

Pic  and info credit to : SARAKIDS

Oleh kerana projek tabung botol susu aku dah tergendala. Ntah berapa ringgit je ada dalam tu hukhuk! 

Aku rasa nk tukar lah target utk mendapatkan FS kepada target utk mendapatkan set MODU ni  :) 

Set MODU ni berharga RM699. Maaaanyak MURAH compare to FS kan.

Set ini mengandungi ;
  • 1 Stylo Mama Shoulder Bag (worth RM139.00)
  • 1 Stylo Mama Era Cooler Bag  (worth RM75.90); Dimension: 29cm (L) x 22cm (H) x 12cm (W)
  • 8 (4oz) Stylo Mama Breastmilk Storage Bottle (worth RM35.60)
  • 3 pcs Stylo Mama Gel Ice (worth RM30.00)
  • 1 Modu Breastpump (worth RM499.00)

Tapi sebelum proceed, aku nk saksikan depan mata sendiri dulu function MODU ni. 
Kalau berkenan, proceed dgn target dapat kan MODU. If not, tukar ke target dapatkan deep freezer. If not lagi, tukar utk mama shopping je lah haha!

Tak sabar nk ke Gathering dan Open Day Sarakids 24 April ni. Hari launching MODU, Malaysia Book of Record for 400 mothers breastfeeding dan pelbagai aktiviti lain.

SARAKIDS OPEN DAY

Jom kengkawan kita pi meriahkan gathering ni :) 

pssst : saya belum ada nursing blouse kaler pink, hilda pon belum ada baju kaler merah (demi nak ikut tema majlis). Maafkan saya kalau saya dtg dgn baju hitam yer :)



16 words from u:

ummioked said...

cantik & comel, harga pon lebih murah...alamak,kalau dah lama ada mesti ummi beli ni

ayu said...

dear,

gambar tak keluar la T_T

btw, pergi juga ye gathering tu..
mmm..ayu tak tau lagi la plak since PIL plan nak dtg kl minggu tu..

kalau pergi, maybe boleh jumpa lydzar kan..^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita dah ade ameda electric pump..double pumping..so takde dalam list utk 2nd bb ni nak beli pam baru...cuma nak target DF & new bag utk buh pam tu..teringin beg medela yg cam makcik2 tu..leh sumbat semua benda alah dalam tu..eheheh

nak sgt2 jooin..tapi hubby ajak balik kg..:-(

nursalwa said...

ehmm comel kan.. berhajat gak nak beli.. pink tue... hehe

norelissuryani said...

nk gi jugak tapi segan..hahahaha...

sabtu ni kena sarakids ada playgroup utk my nuha.

ieda said...

murah ya .. huuhu akak punya set mcm nie x sampai 200 punn ..

tapi ok lah kan .. kalau complite dan boleh guna lama .. x kesah :)

wahida said...

cantiknya...pink gitu..

Sumijelly said...

tu la... sumi ni kan..... nak beli baru pun macam terfikir..

anak nak masuk br nak beli...hehehehe.......

pakai jerla sepupu punya...hahaha


Sumijelly.com

EiJa ZaQuaN said...

mmg cantik n sweet..sbb pink kaler..hehe

amirah said...

cantik kan modu ni..ni yg buat tak sabar nak beranak lagi..hehe..rasanya x dtg gathering tu sebab kitorg jarang turun kl dah skrng ni...ermm

kemma said...

bestnya..klo kat jb mmg akk pon nak join..huhu

Momma Mia said...

sukenya pink semua... cam nak juga nih... Jumpa nnti di sana yer lydzar? ehmm bukan masih berpantang ker heheh

p/s: tahniah anda telah ditag join GA kami http://alinalancontest.blogspot.com/2011/04/miakididdles-giveaway.html

lydzar said...

@kemma amek cuti la kak..pastu cuti2 KL :) kompom boleh join

lydzar said...

@Momma Mia insya allah, kalau terperasan sy kt sana tegur2 lah yer..

hehe pantang hari ke 42 kot..kira aci aje lah nk keluar rumah kot heheheh

Wan Anie said...

Saya InsyaAllah akan ke sana juga... jumpa nanti yer, jemput singgah booth saya nanti

Comel Lote Collections

Mama Zara said...

salam perkenalan :) mama dtg gak event ni...tapi x berkenalan pun ngan ibu2 lain...huhuu rasa rugi pulak :(

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®