Pizza Hut Promo at 50%

WOW!!  Mau mau mau!! Macam best je ni..

Wow Saver prices applicable from Mondays to Fridays.
•  Valid for dine-in only.
•  Each person can choose one item at 50% discount.
•  Promotion not valid at Pizza Hut KLCC and Genting Highlands.
Menu adalah berbeza mengikut hari. 

Ai tak kesah, hari memana pon boleh aje..dh lama dah tak merasa makanan sedap-sedap nih. Hari ni dh day 40 of my confinement. Kompom next week boleh angkut anak beranak pegi Pizza Hut Subang 2.. YEAY!!

psstt : walaupon kerapkali upset dgn service Pizza Hut, tp tekak ni tak penah serik nk pegi lagi

4 words from u:

amirah said...

delivery jelaaa..hihi..lydzar, betul ke dpt byk EBM lps ada tips?waa...nak tau jugak tp shaklee pakej B tk abis2 lagi ni. byk lagi..hehe

nieda said...

wow...berita baik.harus pergi terjah

lydzar said...

@amirah promo ni kena dine in..ermm aritu beli shaklee ngn sape? kalau ngn geng2 GBS (mommylyna, hadha, faheem wardrobe etc) dorg akan bgtau tips tu kt customer masing2..takyah new purchase pon takpe..

lydzar said...

@nieda harusssssssssssss!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®