Nuffnang : My first cheque

Rezeki mari rezeki mari :)

Aku perasan surat yg mengandungi cek ni, semalam. Amaunnya tak seberapa pon. Rm100 pon tak sampai wakakakaka! Anyway, TQ NUFFNANG!! Tak sampai rm100 pon tetap boleh beli sesuatu utk anak-anak kan :)

Lepas cash out aritu, satu persatu BE bertukar menjadi ME. Dan sehingga kini belum merasa lagi dapat BE baru. Isk isk isk!!


Bukan satu, tp rupanya dpt dua cek. Lagi satu adalah dari Maxis. Refund utk my postpaid account aritu. Bayar deposit RM120, tp refund cuma dapat half dari tu. Apsal? 

Last bil lepas terminate pon kena bayar lagi RM30+.. haih! Memang langkah terbaek la aku terminate akaun dgn Maxis nih.



Tengah pikir nk beli barang utk anak or barang utk mama dgn cek nih. 

Kasut kerja pon ntah hilang kemana, handbag yang talinya menggelupas pon tak berganti lagi dari dulu. Nampaknya macam belanja utk mama aje lah..

20 words from u:

Kancilbiru said...

wah rezeki rezeki....

Lin Azlina said...

seronok kan dpt cek hasil blogging...

Sharinginfoz said...

tahniah, berapa lama simpan dapat earnings banyak tu?

zaidah said...

alhamdulillah.....rezeki....

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. reward utk mama pun ok lydzar.. he..he..

eMMe said...

wah!!!! rezeki anak tu lydzar....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Alhamdulillah...me bila nak cashout lagi ni..tunggu churp2 pulak :) lagi 20+

AzMask said...

rezeki datang bergolek. Akak belum layak nak claim duit nuffnang.. ciput jek.

amirah said...

ui..rezeki..blom ada rezeki lagi.jauh sgt pun dr amaun boleh cash out..hehehe..blanjeee

Atia Adina said...

bestnya....rezeki...saya tah bila lagi tah leh cash out....lambat tul nak sampai RM100

lydzar said...

@Kancilbiru rezeki jgn ditolak :)

lydzar said...

@Lin Azlina first time nih, mmg excited. tp tak tau la bila nk dpt merasa lagi

lydzar said...

@zaidah alhamdulillah

lydzar said...

@Hanis Azla tgh timbang tara ni, duitnya tak byk..tp dalam kepala mcm2 nk beli hahaha

lydzar said...

@eMMe rezeki rezeki :D

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e elis dh byk kali cash out..best laa

lydzar said...

@AzMask takpe kak. saya pon berkurun menunggu nak dpt cash out nih

lydzar said...

@Sharinginfoz thankx..huhu lama gak la..ada kot setahun lebih hihihi

Iela Fazielah said...

skali skala.. mama belanja utk diri sendiri je la.. reward diri setelah 9bulan bersusah payah.....selamat bersoping

wahida said...

sgt jeles okeh!! rezeki rezeki!!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®