Sekejapan di DARC - SARAKIDS Grand Open Day

24 hb 4, 2011..macam yg diplan sejak 2 minggu yang lalu..kami datang ke event ini.


Sampai lebihkurang jam 11pagi..terlepas la sudah acara-acara perasmian majlis dan perasmian breastpump baru MODU. Terlepas juga sesi nyanyian ibu-ibu menyusu..

Sambil-sambil duduk, berjumpa juga lah dengan beberapa orang kenalan. Yang lain ku tak kenal, dan aku jugak agak pemalu orangnya nk menegur hiks!!

Nabilah and Adam
Sorry Nabilah, akak blom jumpa lagi url blog awk nak link. Nabilah datang dari jauh ~Penang~ menaiki bas bersama Adam utk attend event ini..Sangat bersemangat!
Nabilah adalah wife kepada rakan sekerja Cik Abg ku semasa di UiTM Penang dulu.
Geram sangat tengok Adam yg tembam. Rasa nk geget je pipi dan tangan dia tu..


Amni Khalisha
Amni dotter to Ila MyKhalish. Snap gambar anak dia je. Mak-mak tak entrefrem pon.

Abg pon terjumpa juga dgn kenalan lama dia.

Kids in red

Lena diulit intan walaupon dalam keadaan yg agak bising..
Sambil berkejar-kejar dgn anak-anak, sempat jugak aku meronda dikawasan booth jualan. Tak sempat pulak nk tengok demo MODU. Dan selepas je Fashion Show, kami gerak balik. Rasa rugi plak balik awal, tak sempat Hannah and Hadif jumpa Dinosour :(

Breastfeeding : YES YES YES!

Tak ketinggalan tinggalkan jejak kt board nih

BF RAWKSSS!!!

Bye bye belon!!
Overall, ramai jugak yg datang menjayakan aktiviti Sarakids. Menandakan semakin ramai BF momma sekarang. Harapnya tahun-tahun mendatang akan ada lagi event mcm ni, dan aku harap aku sempat beramah mesra dgn para momma yg lain nnt..

Destinasi seterusnya adalah lunch di Pizza Hut Kota Damansara dan some shopping at Ikano.


11 words from u:

nieda said...

salam...
kite pun join event ni..dalam pukul 12.30 dah balik.anak meragam

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

rugi nya tak dpt join..pas pegi pureen warehouse sale..terus zasss balik perak..huhu

makdara TERdiva said...

insyaAllah next year event leh join..hiks!

amirah said...

tak pergi pun lydzar..memerap kat rumah la pulak kitorg minggu ni..

LiFe KaMi said...

nampak meriah sungguh,rugi kami tak join,,
p/s comel baby2 tu..:)

ayu said...

ruginyas tak dapat join...sbb pergi pureen warehouse sale..

Momma Mia said...

nampak lydzar dr jauh... tak terpegi sbb ira tido masa tuh & damia lak menyusu...

insyaAllah nnti kt jumpa lagi & borak2 yer...

MyKhalish said...

phewittt memi anak dara tmpg lalu. ekekekek... tula psl, awk dah nak blk tetb rill tny. xbergmbr dgn liza ke. alahaii dah terlepas plak. huhuhu...

lydzar said...

@nieda anak saya tak meragam. tp bapak dia ajak balik :D

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- tak pa, insya allah lenkali ada lagi kot. sbb nmpk mcm success je openday kali ni

juanita said...

owowowo....bes nyer. Saya register tapi x pat g coz demam. heheh..penangan GCDC thuhu.....xper la. hopefully ada rezki nak join lagi

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®