Contest Bersama Si Kecil by GAYAHSPEARS

Tagged by Elis.

Hadiah lumayan gak nih!!! Ape lagi, cepat join cepat!

Hadiah :-
1. 1x Wang Tunai RM50
2. 1x Wang Tunai RM30
3. 2x Saguhati Topup RM10


Details lebih lanjut kamu semua tengok kt sini yer Contest Bersama Si Kecil by GAYAHSPEARS


Contest ini bermula pada 1 September 2010 dan akan berakhir pada 10 Oktober 2010

~> Syarat-syarat penyertaan :-
* Wajib letakkan tajuk ‘Contest Bersama si Kecil’
* Letakkan banner di sidebar anda linkkan kepada halaman contest ini
* Sertakan link entry korang pada entry ini.
* Wajib gambar anda sendiri & bersama anak@ anak sedara@ adik

* Tag kepada 3 orang rakan blogger anda (pastikan mereka tahu)


So ini lah dia gambar Mommalydzar with her KECILss!



Ada lagi sorang sebenarnya, tapi dia masih bersembunyi dalam perut di sebalik baju HiHI!

Dan aku terpaksa jugak tag 3 orang blogger friends aku..TERPAKSA tau!

Ermmm Ayu..buat la tag contest ni eh..mana tau rezeki Danial :)

Ermm Kemma..buat la tag contest ni eh..mana tau rezeki  Ammar :)

Ermm Mek Rose.. buat la tag contest ni eh..mana tau rezeki  Rafiq :)



7 words from u:

maslinamansor said...

good luck...!!!!!
wah...!!! double peace by Hannah... :)

Atia Adina said...

gut luk....saya pun join juga

eMMe said...

lydzar, suke la color merah ni, sesuai tau dgn yew, hope ade luck yew, all the best!

kemma said...

gud luck..dah join:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sweeeetnyer..
gud luck!!!!

Gayahspears said...

salam knai..
sila lihat update senarai nama peserta...
same kita nanty kan keputusanya ya :)

ayu said...

hahaha...ni nak kena buat la ni ye...hehe...nanti ayu godek2 dulu ye..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®