Masuk cepatttt....TTM buat LUCKY DRAW!!


Ini adalah sticky post sampai 4hb 10 2010 yer..

Jom kawan2!! Kita masuk ramai-ramai..

Senang je Lucky Draw ni.. Part paling best adalah hadiah dia -- > Corelle set!


Meh tengok kt sini kalau nk join ok TTM buat lucky draw.

Syarat pon senang saje.


Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.


Good Luck Mommalydzar!!


5 words from u:

TopsyTurvyMum said...

Salam lydzar..
thanks sudi join..

GOOD LUCK! :)

Sharinginfoz said...

good luck

TopsyTurvyMum said...

58

Mykhalish said...

wahh semangat msk nih.. kalu menang mmg syok nih. anyway gud luck

Fitrihadi.com said...

untuk kaum emak-emak je ke contest ni? hehehe

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®