~Pizza ~

Salam Isnin!!

Ingat tak? Konon-konon aritu aku kata, aku merajuk ngn Pizza Hut kan. Haha! Sekali bila datang mood malas gila nk masak sambil terkenang dh takdek stok lauk dalam freezer tu, maka aku pon sms sang suami tercinta ajak pi diner kt Pizza Hut hari jumaat yang lepas.

Walaupon Pizza Hut Kota Damansara punya servis tak pernah memuaskan hati, tapi terpaksa jugak ke sana sebab itu je yg paling dekat dengan rumah. Ape daaaa..restoran besar tp staff tak ramai so servis adalah lambat. Sape setuju dengan aku?? Angkat tangan!

Dapatla makan pizza baru tu. Extreme Cheesy 6 Pizza..
Ingatkan nk la join contest Nuffnang pasal pizza ni tp setelah ditimbang tara, mcm takdek experience luar biasa pon time pizza masuk ke mulut aku. Rasa mcm makan pizza flavor lain-lain jer..Tak rasa pon ape yg extreme ye ..Rating adalah 5/10..Bukan selera aku lah gamaknya. Orang lain punya cerita, ada yg explain mcm sedap yang amat-amat..
So cancel la nk mengarang. 

pssstttttt: cepatla gaji masuk..


8 words from u:

Zaidah said...

ibu mengandung takut terliur kena beli...nanti menjejeh air liur baby

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak iklan mcm gempak kan..aduhai.servis kat seksyen 7 tu, mcm terbaik jugak setakat ni.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak cuba lagi menu terbaru ni

pizza kat seksyen 7 belakang uitm tu not bad la lydzar leh cuba situ

gaji ari ni ye?? tak pasan den! yahooo

lydzar said...

@Zaidah hehe betul2..so far mmg ape yg terasa nk makan tu, kompom terus g carik

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.e seksyen 7 tu ala-ala jauh sikit la sebab cik abe tu mana la penah balik awal. kang pegi sane, kedai dh nk tutup ..uwaaaaaaaa

lydzar said...

@rose --{@ ibuRafiq @}-- gaji korang la arini..kita esok la..isk isk iskkk

Iela Fazielah said...

haha... lain org lain taste.. ni tase ibu mengandung... rajinyer lydzar nak karang ayat ye..utk contest tu... sib baik tak jadi ek

**sHiKinn** said...

hr ni gaji masuk..ehee..salam kenal

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®