10.10.10 @ Tasik Titiwangsa

Mama dh tarik muka time papa bagitau dia nak pegi opis tengahari Ahad tu. Maybe sebab tu la tiba-tiba jam 4 petang, papa sms nak bawa kami berjalan-jalan kt Tasik Titiwangsa. Maka dengan itu mama pun bermuka manis semula ~manis ke? hihihi~

Ye la kan. asyik kerja je. Mana tak hangin satu badan mama ni. Dah la weekdays pon asik balik lewat, asek outstation..weekend pon nak pegi opis jugak! Memang kompom la time papa kt opis, mama bantai tidur je. Tak buat pon kerja rumah esp bab baju tu. Mama pon kerja jugak. Work-life balance jer :P

So petang tu kami lepak-lepak kt tasik. Hannah bawak bola, Hadif bawak belon. Actually carik bola Hadif tp tak jumpa. Sambar je ape yg bersepah kt ruang tamu tu.

Layan gambar jer lahh..


I am happy to see their smiles

Us!


Kejar yop kejar!

Beratur nak beli ice cream!

HMs makan icecream tak ingat mama-papa dah
.

Kisah Ice cream Hadif

Tengok aweks ke? Sampai tak perasan ice cream dia pegang senget


Erkkk!!


Habuan sang semut


See the sad face


Nasib baik Hadif ada lovely sister, kakak bagi satu scoop.
Enjoy makan ice cream semula!

By 7pm, gerak pulang..

11 words from u:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

weekend, aktiviti paling best adalah abiskan masa dengan anak2 dan family.. :)
eh,apesal perut ko xnampak2 neh aa?

Atia Adina said...

nasib baik kakak hannah tak kedekut....bagus .....

Iela Fazielah said...

alahai.. comey nyer tgk mereka berdua mkn ais krim... seronok dpt keluar bersantai kan.... din ni pun 1.. workerholic betul!!!

mamasue said...

kena tarik muka masam selalu la gitu....hikhikhik...

lydzar said...

@.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. setuju!

hahah aku pon muskil, ada ke takdek baby ni?

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

best kan jln2 ngan hubby n anak2..even terkejar2..takpe je~~ hehehe ice cream meleh pun tak pe..tak kena mop! hehehe

lydzar said...

@Atia Adinahaah, bab2 makan ni, dia mmg tak kedekut ngn adik. boleh share

lydzar said...

@Iela Fazielah tu la..mmg gitu ler perangai nya. byk sangat keje ntah

lydzar said...

@mamasue hehehe..kalau tak bersebab, tak boleh la mcm itu. tak bagus utk kesihatan muka mama :D

maslinamansor said...

part yang best tue bila papa and anak sama2 ralit tengok benda lain...

Sharinginfoz said...

minggu lepas pun kami sekeluarga pi sana, nanti esok entrynya

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®