[VIDEO] New game : Tepung Gomak

Ni la padahnya bila mama terlupa nk simpan semula bedak botol besar lepas mekapkan dorang after bath. Selamat jadi menan dorang pulak..

Mama nk marah pun tak guna so amek camera and record kan. 

Papa denda Hannah suruh lap bedak ni dan kena lecture sbb tak marah adik main bedak. Adilkah, kata Hannah.



11 words from u:

Aidanisme said...

siap mamam bedak tu..
haiihh sedap ke tu??? huhuhu

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

seronok betul la HMs ni main bedak!siap berenang2 gaya bebas pun ada.. biasalah liza..xleh nak marah pun..silap kite jugak kan..hikhik

Atia Adina said...

budak2 mmg sangat pantang dapat bedak kan?suka benor wat main

lydzar said...

@Aidanismeterkulat-kulat muka hadif tertelan bedak. tak sedap la tu

lydzar said...

@.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. tu laa..tak leh marah le, salah mama. sape suruh tak simpan semula bedak tu

lydzar said...

@Atia Adina haah, mcm dpt gula2 jugak je tu

Sharinginfoz said...

main jangan tak main janji happy kan

Iela Fazielah said...

ya allah.. siap jilat tu... kalau akak dedua dah kena sekeh.. (mama diaorg ni cpt tgn ye)

maslinamansor said...

pandai hannah jawab... hehehe

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

alahai.......main bedak pulak!..hehehe nak mrah pun, dah larat kan.. dah terlepas pun, biar kan jela..hehehe nak ngemas nya lepas tu tak tahan tu..hehehe kalau lin, si adini tu suka sgt main bedak..geram jugak! bukan dia nak pakai..dia sapu kat cermin..habes bercapuk!huhu~

akuzle said...

ai... dh abeh mknn kt umah tuh sampe depa dok syok terjilat2 aih?? ahahahha.... mmg tensi nengoknyer tp itulah anak2.....

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®