Buffered Earning

Alhamdulillah disebalik kesedihan, ada je kegembiraan yg sama-sama mewarna-warnikan hidup kita ni kan. Ala-ala entry Kebahagiaan dalam perpisahan dulu tu la kan..

So jangan bersedih lagi, marilah tersenyum riang pulak :)

Setelah perasaan pasrah tengok tab Earning kt Nuffnang utk beberapa bulan ~stiap minggu naik singgit je cemana aku nk pegi shopping ni!~ akhirnya En Nuffnang telah pilih blog aku. 
Utk apa lagi la kan..utk letak iklan dorang agar melekat-berjoget-berkaroke kt blog aku laaaa.hehe!

Alhamdulillah dah ada 2 iklan sedang bergilir-gilir perform kt blog tu. Ada BE ni, laju skit la earning naik..kan?



Itu je update nya..

Hehe tak sabarnya tunggu lunch hour, Our Encik Hasrul (bos aku) yg being promoted last month (gaji pun ada up jugak) mau belanja. 

Destinasi adalah Sari Ratu, Kota Damansara. Fes time ni nak pegi Sari Ratu..Excited haih!!

Mode lapar terus ON!

12 words from u:

kemma said...

bestnye..x penah pon dapat BE..apa tipsnye tu..huhu

Atia Adina said...

bestnya ada orang nak belanja.....sapa nak blaja ad ni????tengok iklan pizza...macam teringin lah plak nak makan

ninijuju said...

tula..kemma:same la kite..i br jer dlm blogging ni..mmg xdpt ape2 imbuhan lg..ekekeke..earning=0 lg..kena byk blaja ngn mommalydzar ni..

eMMe said...

me pun....same dgn ninijuju...baru je masukkan nuffnang, tunggu la kot2 ade rezeki me plak, tahniah ye lydzar...leh la belanje makan mee, hehehe...

Encik Tikus said...

so lepas nie kena rajin rajin lah update yea kak, hehhe

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

haaa..akhirnye...datang jugak BE yg ditunggu2..tahniah ye!

kenela rajin2 lagi update blog dan up kan uv..pasni mesti ko addict nak tgk earning tetiap hari..hik!

lydzar said...

@kemma tipsnya, rajin update blog.

lepas tu tunggu dengan penuh kesabaran sampai la turn kita dipilih oleh nuffnang utk tepek iklan dia kt blog kita ni..

rasanya nufnang akan bg ikut giliran la kot utk blog2 kecil-kecilan mcm kita ni

lydzar said...

@Atia Adina ad terpaksalah suruh ayah atia belanja..kalau dia takmo, cakap nnt aur liur baby meleleh heheh

lydzar said...

@ninijuju hahahaha..jgn belajar dari saya..saya pon tak tau cemana nuffnanf pilih..mayb dh sampai giliran la kot..sabar ye..soon mesti akan dpt gak at least 1 BE ni

lydzar said...

@eMMe insya allah semua akan berpeluang dpt BE..emme tunggu je ye..

lydzar said...

@Encik Tikus hehe time takde dpt BE pon, mmg hari2 update blog ni..

lydzar said...

@.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. takdek BE pon, tiap2 minggu aku check earning tu :P mengharap pada yg tiada gitu hahahaha

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®