I am officially handphoneLESS

Bye bye my dear!


Memang sedih bila kehilanganmu. Kau lah yg banyak berjasa selama ni walaupon kau tak sehebat rakan-rakan Nokiamu yg lain. Kau tetap antara penghubung aku dgn Abg, kaum keluarga dan rakan-rakan. 

Tiba juga saat perpisahan kita semalam.

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Macam mana la aku boleh clumsy sampai tercicirkan kau di Petronas!

So secara rasminya takdek sapa akan dapat contact aku melalui no 012-310XXXX lagi. Tapi masih boleh dicapai melalui blog, FB, YM, Gtalk dan email :D

6 words from u:

mamasue said...

look it at the bright way,ada alasan dpt henfon baru...=P

Kazaztan Team said...

pas nie iphone la u

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

aisehhh...ko pakai line ke prepaid weh? kalo line, ko still bole pakai number tu semula kan? kalu prepaid tu aku xsure la pulak..

xpe,nnt ade la henfon baru tu..bodek2 la cik abg din tu.. :p

Mykhalish said...

apelgk... request hp br la... hehehe... eh nnt jgn lupa bg ila no hp br yer..

Iela Fazielah said...

alahai.... dah hilang ke... xpe.. oh ye.. prepaid pun bioleh guna no. yg sama.. yg penting call maxis suruh dia block no kita... pastu byr rmsikit utk bl simcard baru je.. no still sama..

Atia Adina said...

ish punya lah susah tak der hp kan?sangat penting...time2 tu lah plak moto dia wat hal eh....siannya

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®