Video : Don't touch me!


Owh sungguh comel mereka berdua ni. Jumpa kt Facebook tadi.

Kakak tak mahu diganggu. Adik pulak berniat baik nak ajak kakak main tp dia tak paham kakak dia sound dia. 

"Dont touch me, dont touch me!!"

Kalau ikutkan HMs pon selalu jugak mcm gini especially time datang takdek mood si Hannah.
Kelakar tengok gelagat dorang. Pengarang jantung ku

6 words from u:

Atie@ Atid @Noridawati said...

hehe..kuits nye..best tau tgk budak2 gadoh..hahahah..atid pon slalu je biar adam tarik2 kakak sepupu dia..sebab nampak kelakar je..hahaha

eMMe said...

lydzar, comel la anak cina ke tuu...gelagat dowang mencuit hati ku, hihihih....baru leh tgk youtube, tak sangka lak leh tgk...1st time nih..kalo tak, paparan kosong je...

Kancilbiru said...

yang adik tu pun....hehehe...lagi dilarang lagi dia buat..comel ja..

lydzar said...

@Atie@ Atid @Noridawati kalau gaduh2 manja, ok lagi. tp kalau gaduh yg sampai dedua nk jerit..mmg mak orang ni pon turut sama menjerit laa

lydzar said...

@eMMe cute sgt kan..

lydzar said...

@Kancilbiru budak2..lagi di larang, lagi la dia nk buat lagi..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®