U5, Shah Alam..out of our delivery coverage

Tension jugak la last nite disebabkan oleh tajuk di atas. Punya la lama menunggu tak kunjung tiba. Rupa-rupanya kawasan kami tinggal bukan dalam jajahan mereka. 

Ingatkan dh duduk kt kawasan maju dah. Pembangunan semua pesat berjalan. Bangunan sane sini terbina. Kereta pon berdesap-desup berjalan. Rupanya ala-ala duduk kt ceruk perantauan juga. Aku tak tau la sampai bila dorang takkan cover kawasan kami ni, sedangkan servis HSBB yang masih baru tu pon dh mula menular kt tempat kami. Inikan pula servis yg aku rasa dh berkurun lama bertapak kt Malaysia ni.

Bebel punya bebel, ini la dia yg tak boleh sampai ke rumah kami malam tadi..



Setelah lebih sejam menunggu, terpaksa aku call lagi sekali nombor 1-300-88-2525, alasan yg diberi adalah "KAMI TAK HANTAR KE KAWASAN AKAK TU.."

Cis sungguh lah! Awal-awal hang habaq mai kat aku, tak la aku rasa nk mengamuk. Ni dah kebulur lapar baru aku tau kenapa dia tak sampai! Poor customer service!! 
Memang aku pangkah la tempat ni buat beberapa waktu sekarang. 

Tp kalau ada orang belanja, aku telan aja laaa.. :)



11 words from u:

Sharinginfoz said...

alamak tak cover le pulak

mamasue said...

mmg gitu la lydzar,mamasue pernah kena dgn McD.dia kata yg kt subang nye tak cover kt area mamasue,padahal kt area umah mamasue tu ada je mcD.nk pi carik smp ke subang tu tak tau apsal

Atia Adina said...

ee...geramnya....lama tunggu....rupanya tak hantar....siannya....

Iela Fazielah said...

alahai.. sian makyong nie.. kak ila dah mkn dah cheezy pizza tu ari ahad aritu kat jusco IOI... mmg best n puas hati...

lydzar said...

@Sharinginfoztu la, susah gak kalau tak masuk dalam coverage ni..

lydzar said...

@mamasue tu la, padahal kota damansara ngn U5 ni dh dekat sgt dah. ada je pizza hut sebijik besar kt KD tu. tu pon malas nk cover U5 ni..ape dah

lydzar said...

@Atia Adina mmg geram sangat..perut dh lapar lagi la rasa nk mengamuk je

lydzar said...

@Iela Fazielah merajuk ngn pizza

Zaidah said...

mesti hangin satu badan kan...buang masa aje...

Kancilbiru said...

kawasan umah niza sib baik ada...tp domino pulak tak dak...hmmm...boleh la pizza pun ok..

akuzle said...

neh musti kes nk msk contest 6 cheese PH kan3? eheheheh... depa malaih kots nk anta tuh, lydzar?

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®