Comei Lotte Contest by Jaijina


Orait, ini adalah kerja opis (sebab type time kt opis) yg ditag oleh Lyn.

Kita layan contest ramai-ramai! Jom join korang!!

Contest ni adalah anjuran Jaijina sempena 1 st birthday of her beloved dotter Nur Aisyah. Nak tengok lebih detail klik kt sini okeh ---> Comei Lotte Contest by Jaijina.



Syarat-syarat penyertaan :

1. buat satu n3 khas mengenai contest ini..hanya n3 yang bertajuk "comei lotte contest by jaijina" akan di terima.
2. di wajibkan menjadi follower http://jaijina.blogspot.com
3. seperti biasa, letak kan blog http://jaijina.blogspot.com sebagai blog list korang..
4. letak kan juga banner seperti di atas dalam n3 & side bar korang..banner tu mesti link terus ke n3 ni..
5. letak kan sekeping sahaja gambar kanak² yg korang rasa terbaik kecomelanya..kanak² (tak kira anak korang atau bukan..asalkan jgn colik anak org lain, sudaaaa) terbabit hendaklah berumur diantara 1tahun hingga 4 tahun..
6. letak kan nama, umur, nama ibu/bapa pada setiap gambar tersebut..ceritakan serba sedikit kenapa korang rasa kanak² dalam gamba tersebut adalah comei lotte..
7. tinggalkan komen korang pada n3 ini sahaja..selain dari itu, tidak akan di layan..
8. tarikh akhir penyertaan adalah sehingga 24 oktober 2010 jam 12 tgh malam.


Dan gambar yg aku pertaruhkan adalah gambar ini. 


Nama : Hannah Marissa
Umur : 2 tahun 10 bulan
Nama ibu/bapa : Norliza / Kamaruddin

Actually gambar ni adalah gambar Hannah masa umur dia almost 7 bulan. Aci tak? Hehe

Aku suka sgt dengan gambar ni because she looks so cheeky and happy. Dah la belum ada gigi. ketawa lebar sampai sepet mata dan terserlah ketidak-adaan gigi dia tu. Tambah lagi dengan baju ala-ala cekci (sexy) nampak bahu naked sebelah. 

So bagi mama dia yg mama-mana-yg-tak-puji-anak-sendiri ni, rasa memang anak dara dia ni sangatlah comei lotte bila ketawa luas-luas. Memang mama and papa adalah paklawak a.k.a clown bagi anak memasing. So setiap ape tingkah laku kita akan cepat buat anak kita ketawa tak kira lah benda tu lawak ke tak ke. Dia tetap nk geli hati dan ketawa luas-luas. Ntah ape-ape je Hannah ni :P
Lagi satu mama dia rasa sgt bertuah dpt snap gambar yg sangat comei lotte ini.

Orait! Nak kena tag orang lagi! Sape pulak mangsa ku kali ini???

Ad..ooo Ad join lah contest ni eh..Atia pon comei lotte gak kan :P

Ila ooo Ila join lah contest ni eh..Aqil pon comei lotte gak kan :P


5 words from u:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oo tag orang yer..hehehe
anda telah ditag untuk join contest!

http://www.elissmie.com/2010/10/contest-bersama-si-kecil.html

Momma Mia said...

Good luck hanna!!

lydzar said...

@e.l.i.s.s.m.i.ehahha tag orang, last2 kena tag jugak..ok elis.kang sat lagi buat

lydzar said...

@Momma Miatq aunti!

maslinamansor said...

good luck...!!!!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®