Another Wedding - Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Ada apa dengan 10.10.10???

Yang aku tau on that date, akan ada liputan langsung wedding angkasawan negara kita, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor(ouwhhh handsomenya!) dengan tunangannya Dr Harlina Mohd Yunos di TV3.

Wahhh lagi satu Wedding of The Year. Tahun 2006 kita dah saksikan weding gilang gemilang Dato' Siti dengan Dato' K.

So korang bakal stay tune depan tv tak tengok Wedding of The Year 2010 nih?

credit to BeautifulNara

pssstt : agak-agak ada tak video wedding dorang yg ala-ala Nurnadia Nasimuddin aritu..

3 words from u:

zurazari said...

kompom meriah kan=)

Atia Adina said...

suka lah tgk diorang ni....cam pinang di belah 2.....muzaffar ni hensem sungguh lah...beruntung pompuan tu kan????he he he

ayu said...

ada apa dgn 10.10.10??

ulangtahun kelahiran danial yg pertama.....harap2 di hari yg "istimewa" tersebut, danial akan sembuh seperti sediakala..^_^

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®