Interesting FACTS about my 3rd baby

Soon I will be pulling a stoller with 3 kids..A girl, a boy and a dont-know yet. Hehe muat ke?


Saje nk share beberapa FAKTA pasal our 3rd baby.

Yang pertama : 
Baby adalah anak ke 3, yg mana papa nya juga adalah anak ke 3 (walaupon bongsu), dan mama juga adalah anak ke 3. Boleh geng la kita 3 orang.. ~hehe kakak hannah ngn abg hadif pon geng jugak, korang takkan ketinggalan punya~

Yang kedua :
Baby bakal lahir pada bulan 3, dimana wedding anniversary papa-mama juga jatuh pada bulan 3. Boleh la kita buat double celebration ~Kalau baby lahir 3hb 3 pon best kan  ~

Yang ketiga : 
Baby bakal lahir pada wedding anniversary papa-mama yg ke3 :)
~1st year, 1 anak..2nd year, 2 anak, 3rd year, 3 anak..so on kah??? Give me rest please :P~

Menarik kan fakta baby kami dgn nombor 3 ni kan? Iyer kan aje lah muwahahah!

Sekian..

14 words from u:

Iela Fazielah said...

wah.. no bertuah tu no 3 lah kiranyer ni ye.. hemmmm best2.. tp harap xde la dia bwk ms kat skolah nnt.. dpt no 3 or 33..hehe.. memain je..
tp kat U bagus.. maintainkan no 3.. cth CGPA 3.33..hahaha..

eRaY said...

all about 3....cun cun

Zaidah said...

no ada onglah.....apa2 pun selamat menyambut cahayamata yang ke 3...

Atia Adina said...

jangan ada insan ke 3 (tut....) sudah...hehehehhe....gurau jer

lydzar said...

@Iela Fazielahhehe kita amek yg positif2 punya je lah kan :)

lydzar said...

@eRaY yup all about 3 :)

lydzar said...

@Zaidah tq tq..skg ni excited la. sambut tu lambat lagi tahun depan. btw tq

lydzar said...

@Atia Adinainsan ke3? sape tu? papa ada insan ke3?? hehe boleh tp tunggu mama selamat dikebumikan dulu la..insya allah mama bg keizinan :P

maslinamansor said...

ehem... suburnya... :)

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

kebetulan yang best... :) ke liza plan..?? hehehe so, next one kena masa anniversary ke 4 la ye.. hehehe

kemma said...

mmg ong betuila...pas ni leh take a break..n sambung tahun kelima plak..hahaha

Sharinginfoz said...

so berlima le ya, memang seronok whata happy family

mamiraysha said...

Best! best! kalau baby girl, hantaran kawin sok kena RM33,333 gak la..hehe..

~ENNA~ said...

wawawa..tmbh kroni la ni ye..same la kite due bln 3 jgk..hihi tp ni anak first.. =) nway, tke care!

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®