Senyum riang

Salam Jumaat penghulu segala hari :)

Hari ni rasa best sgt. Dan aku tengah dalam proses mengumpul semula nombor telepon kawan-kawan. Nak simpan dalam phonebook. Selain dalam phonebook tradisional, aku nk simpan dalam NEW PHONEbook aku juga :)

Tayang sikit eh!

Source : Here

Abg punya idea asal supaya aku pilih yg ni, aku pon patuh dan setuju sebab kalernya adalah pink maveles memikat kalbu. :)

Lepas ni, ada lah peluang update blog dari phone pulak. Ececececehh!!


11 words from u:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

wah wah wah...syok syok..
tu laa..che din ko paham..sian kat bini die tu..kang nak call time emergency susah pulak..dah la die selalu outstation..

wah, pinky gituuu...sonok la senang nak online pasni.. :)

eMMe said...

wow new phone~ cantik kan pink dia...
leh update blog gune phone lagi
lydzar dah try? camner? oke? best?

Iela Fazielah said...

wah.. cantek2.. cute miut... ni latest phone by nokia kan.. adik beradik E72ek??? cantik sgt.. pink pun warna kesukaan akak....

lydzar said...

@.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. tu la, time emergency je la dia nk call pon..ekekeke

lydzar said...

@eMMepink itu mmg menawan..tgh isi balik phonebook, pictures and lagu2 sikit..mcm best gak la

lydzar said...

@Iela Fazielahhaah kak, adik bongsu dia la ni. tp byk la features yg kureng dari E72 tu

Mykhalish said...

owhhh gosshh so pink...so cute... sesweiii dgn mood mak yong.. hhehehe..

eyndayusoff said...

Baru nampak semalam henpon ni....teruja dgn kaler dia...tapi features tak banyak macam E72 kan...naper la E72 tak buat kaler ni :-p

lydzar said...

@Mykhalishyg tak mak yong pon sesuai sgt..:D

lydzar said...

@eyndayusoff haah kak eiynda, features mmg byk yg kurang dr E72 tu

Sumijelly said...

nanti explore yek..
leh la citer pasla hp ni..
nak gak thau kelebihan nya...huhuhu


Sumijelly.com

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®