Pureen Stock Clearance Sale

Waaahhh! Dia datang lagi!

Dh berzaman teringin nk terjah sale ni. Tapi masih belum berkesempatan. Harap-harap yg ni boleh la disempat-sempatkan. 

So mama and papa or parents-to-be yg free dan ada benda nk dibeli kt sini..Sila la luangkan masa dan preparekan duit yer :) Takdek cash, credit card pon boleh hehe! Most comment kata worth shopping kt sini walaupon semakin lama, harga tak semurah dulu..





7 words from u:

kemma said...

bestnye...napela xde kat jb ni..hihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah jejak pureen clearance sale.

Atia Adina said...

ad dah pernah pergi 2 kali....memang murah dari harga biasa....berbaloi lah kalo gi.....

Momma Mia said...

alahai..seronoknya.
nak g ke?? hmmm kene buat list dulu nih apa yg perlu

ayu said...

mujur la lambat lagi..hehe..mmg mcm nak terjah gak laa....dah 2 kali pergi..mmg berbaloi2...lps ni tau dah nak pi pukul berapa..ahakss

Sharinginfoz said...

apa lagi terjah

Papa Zara said...

salam..papa pinjam info ni ye, nk share kat blog anak papa :) & blog mamanya..

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®