Jubah - Cantiknya!!

Tetiba jer aku berminat nk browse pasal jubah utk pregnant. Klik sane klik sini..Jumpa gambar jubah ni..Waaaah! Cantiknya!



Aku minat betul ngn yang kaler purple nih. Cun kan???

Since dia takdek decoration langsung beads belts bagai kt pinggang, so macam sangat sesuai la utk jadi baju 2-in-1 iaitu baju nak melawa ke majlis kenduri/majlis opis cum baju pregnant. Sebab memang tersedia ruangan utk perut membesar dan terus membesar dan lepas deliver perut kembali kecil masih praktikal utk dipakai.

Nak tengok koleksi jubah yg lain pegi la klik kt KedaiBiz nih. Semua jubah pon cantik..
Tapi tak la semua sesuai utk orang peknen.


15 words from u:

Zaidah said...

jangan lupa snap gambar masa pakai jubah nanti yer...

Atia Adina said...

ha ah...cantik lah....leh pakai raya haji ni

lydzar said...

@Zaidahhaha tak beli pon la kak.cuci mata saje.cemana nk pakai? hihihi

lydzar said...

@Atia Adina ad pon boleh beli satu..

Mykhalish said...

ila ada usha gak web ni ms nak ry hr tu. tp xberani beli sbb dah last minute & sbb ketinggian xmencapai. tkt kang jd kelambu. ahahhaha... liza beli la selai. sure cunss..

EiJa ZaQuaN said...

mmg cantik jubah tu..tp tu la jubah ni kalo org rendah pakai msti kena otter dia punye labuh..

Gadis✿ said...

wahhhhh!!! serius cntik!
iya!!! kaler pepel tu best!
^^

Iela Fazielah said...

aah.. cantik... belilah... pas pregnent boleh bw gi melaram

Sharinginfoz said...

memang cantik2 juga

lydzar said...

@Mykhalishila, kita pon bukan tinggi mana. kompom kena ejas kelabuhan gak nnt ..tu pon kalau beli laaaa kan

lydzar said...

@EiJa ZaQuaNhhahaha saya pon ketagori kena otter gak la eijaa

lydzar said...

@Gadis✿best kan..lg best kalau bebetul jadi hak milik

lydzar said...

@Iela Fazielah mmg teringin bebenar la nk beli..tp tak tau lagi la berjaya ke tak membeli

lydzar said...

@Sharinginfoz belikan la ur wife satu..byk yg cantik2 tuu

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...

cantik... tp lin x leh pakai yg ada cutting ni..hahaha kena cari besar ckit.. yg hijau lime tu lin kenan la.. :)

 

MommaLydzar Logo

MommaLydzar Logo

Nuffnang Logo

Nuffnang Logo

Alkesah Kehidupanku ®